За останні 300 діб статистика одружень зросла до 20-ти тисяч пар: Кривошапко, Рибак, Синельников не виключення

Українці – це насправді незламна нація, оскільки під час війни, людей нічого не зупиняє одружуватися та грати справжні весілля, звісно, з обмеженнями, але все ж таки.

Стало відомо, що за останні 300 днів реєстрація шлюбів досягла відмітки більше ніж 21 тисяча закоханих. Багато пар, вирішили, що війна – не зламає їх кохання, тому ми бачимо протягом 9-ти місяців пари, які одружуються, більшість – це звісно, військові, тому що на фронті їх мислення та цінності дуже змінюються і тому, ми бачили багато щемливих відео з пропозиціями або відразу з церемонії. І насправді сильніше кохання, певно немає почуття. Та й зірки українського шоу-бізнесу не стали виключенням.

Олександр Кривошапко

Олександр Кривошапко

Саша Кривошапко вже одружився втретє, але на цей раз його обраницею не стала якась зірка чи публічна особистість. Олександр закохався у дівчину, на ім’я Марія, з якою зустрічався понад півтора року і пройшов з нею немало складнощів, які змогли показати хлопцеві, що Маша – це його доля. Тож, 13-го вересня учасник “Х-фактору” став чоловіком втретє.

Андрій Рибак

Андрій Рибак

Рибак відомий радіоведучий та комік, який ще й брав участь у шоу “Холостячка”, де боровся за серце Ксенії Мішиної. Але справжнє кохання його чекало поза проєктом. Дружину Андрія звати Аліна, дівчина зустрічалась з коміком ще до шоу, а потім вони відновили свої стосунки й все так заграло яскравими фарбами кохання, що тепер вони чоловік та дружина. А своє весілля молодята відгуляли досить гучно та весело.

Євген Синельников

Євген Синельников

Євген цього року після пережитих жахів у Бучі наважився на другий шлюб з продюсеркою BADOEVTEAM Наталією Кліпою. Весілля пройшло у заміському будинку Євгена, який дивом залишився цілим та неушкодженим. Отже, тут можна впевнено сказати, що проблеми з’єднують серця ще більше.

Весілля героїв

Також, не варто забувати про військові пари, які одружилися під час війни, таких прикладів можна навести безліч, тому що іноді, люди лише у складних умовах розуміють, що вони кохають насправді.

Схожі статті