Вінченцо з “Холостячки-2” показав, з якою красунею гуляє по Лондонських полях: а могла би бути поруч Злата

Вінченцо чи не єдиний учасник "Холостячки", який прилетів із-за кордону спеціально заради того, аби поборотися за серце Злати Огнєвіч, яка, стала головною героїнею другого сезону шоу.

Вінченцо виявився закордонним ресторатором, але свій шлях він почав ще у Чернівцях, і його успіхи у кар’єрі почалися з одного сміливого рішення переїхати в Лондон. Юний хлопець їхав ні з чим, у ньому лише було велике сподівання на успіх. Оскільки мовою Вінченцо не володів, то йому було складно знайти роботу, проте чоловік встиг попрацювати офіціантом, баристою та навіть на будівництві.

Але, як відомо, впертим допомагає сама доля. Тому Вінченцо пощастило познайомитись з таким самим хлопцем офіціантом, як і він. Нинішнього партнера бізнесмена звуть Артуром, з яким він і відкрив ресторан української кухні у Лондоні. І тепер Дулепа є досить відомим та успішним ресторатором.

Попри те, що він самотній, Вінченцо вважає себе людиною сімейною, він не хоче продовжувати жити на самоті й бути зайнятий лише професійними питаннями. Чоловік мріє про дружину-українку та дітей. Йому важливо, щоб дівчина була самостійна та успішна. Тому, вирішив спробувати долю у шоу “Холостячка” та на жаль, йому не вдалося підкорити серце співачки.

Та після невдалої спроби підкорити Огнєвіч, Вінченцо повернувся до Лондона і там продовжив жити своє звичне життя, займатися ресторанним бізнесом та будувати плани на майбутнє.

А нещодавно Вінченцо показав, як він гуляє зі своєю мамою по Лондонських полях. Тож, виходить, що кохану дівчину йому так і не вдалося знайти, але все ще попереду, адже Дулепа досить молодий та симпатичний чоловік, який має добре серце та правильні погляди на сімейне життя. Принаймні його мама знаходиться в безпеці та поряд зі своїм сином.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.