На кого Володимир Остапчук проміняв другу дружину Христину: “А яке було весілля – навколішки стояв, плакав”

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук декілька місяців тому повідомив про те, що розлучається зі своєю дружиною Христиною Горняк. Втім, в мережі вже встановили особистість нової обраниці зірки.

Ще декілька років тому знаменитий український телеведучий Володимир Остапчук сколихнув мережу весіллям з нотаріусом Христиною Горняк. Торжество було неймовірно вишуканим, розкішним та наповненим емоціями. Володимир встав навколішки перед своєю нареченою та щиро заплакав від щастя.

Не дивлячись на скандал, який розгорнувся навколо нього та його колишньої дружини Олени Войченко, аудиторія повірила у почуття цієї пари та почала активно обговорювати, що ж буде далі, адже у боротьбі за своє кохання Володимиру довелося розстатися зі своїми дітьми.

На кого Володимир Остапчук проміняв другу дружину

На кого Володимир Остапчук проміняв другу дружину

Христина та Володимир почали будувати свій власний будинок, готувалися до планування дітей. Втім, після початку повномасштабної війни в Україні усе пішло шкереберть. Спочатку Володимир знаходився у тривалій розлуці зі своїми спадкоємцями, що посприяло погіршенню стосунків з колишньою дружиною, згодом сім’я пережила декілька скандалів, після яких стало відомо про розлучення телеведучого з другою благовірною.

Втім, пройшло не так багато часу, а Володимир вже засвітився з іншою красунею, і в мережі вважають, що вона є коханою шоумена.

@y_tymoshenko

В етері випадкова рубрика «Світське життя з Юлією Тимошенко» 🤣 #остапчук #воваостапчук #горняк #розлучення #розслідування #тікток #україна

♬ Rûn Râbbît x Dârk Mâttêr – Tsezy

У користувачів мережі дана новина викликає доволі неоднозначні та змішані емоції, адже з моменту розриву з Христиною пройшло не так багато часу, а їхні стосунки здавалися настільки щирими та міцними!

На кого Володимир Остапчук проміняв другу дружину

Остапчук поки що ніяк не коментує дані чутки, але спираючись на попередній досвід, Володимир може здивувати зі знанням у романі досить скоро.

Схожі статті