Олександр Педан повністю змінив професію після Притули: тепер не тільки волонтер, а ще й водій таксі

Олександр Педан дуже різностороння та ініціативна людина, він не боїться братись за жодну справу, тому, пропозиції участі в різноманітних проєктах, ніколи не виводили Сашу з зони комфорту, він за все, що може бути корисним.

Олександр Педан відомий український телеведучий, громадський діяч та волонтер. За свою професійну діяльність Педан брав участь у багатьох проєктах, де був ведучим, експертом та інколи навіть психологом.

І заради того, щоб утриматись на своїх високих позиціях, Олександр завжди удосконалював свої навички, намагався дізнатися щось нове, цікаве, він постійно розвивався і, звісно, його запити зростали, оскільки він ставав більш мудрим, то у нього з’явилось бажання створювати якісь проєкти, які можуть піти на користь людям поза своєю теледіяльністю.

Тому зараз Олександр активно запроваджує правильний спортивний розвиток для дітей у школах та контролює ці процеси. Також Сашко організував власний проєкт “УніверСhek”, де розповідає про українські університети, аби показати абітурієнтам, що в Україні можна навчатися не гірше, ні десь за кордоном.

Всі Ініціативи Педана направлені на розвиток чогось або когось. Зокрема, він присвячує свою увагу дітям та їхньому правильному розвитку. Також, Саша активно займається волонтерством. Ведучий не боїться їздити у гарячі точки та разом з військовими проводити час в окопах, перебувати у небезпеці та бачити все на власні очі.

Олександр Педан таксист

Та й про інші благодійні проєкти Олександр береться залюбки.Наприклад, днями шоумену запропонували стати водієм таксі  Bolt на один день та подарувати людям настрій у новорічному костюмі. Також, всі зароблені Сашею кошти підуть на благодійність. І це вже великий крок. Так, Сашко одягнув новорічний зелений костюм і весь день активно показував у сторіс, як він возить людей, воєнних та дітей.

Схожі статті