Катерина Велика з “МастерШеф” розповіла, чому не може відкрити власний заклад: “Відкрила б ресторан”

Катерина найцікавіша учасниця кулінарного шоу "МастерШеф" її подача вражає та насправді, багато хто хоче хоч трохи бути схожим на неї. Адже така впевненість в собі притягує.

Велика стала просто легендою “МастерШеф”, вона ще зі свого сезону проявила себе як непохитну жінку та як професійний кухар. Її манери спілкування, її професійність, майстерність та настрій підкорили як глядачів, так і суддів. Але з учасниками у Каті постійно були якісь зіткнення. Та це й не дивно, адже це конкуренція. І перемагає завжди сильніший та більш винахідливий. А оскільки “МастерШеф” це проєкт не тільки про процес приготування, то фантазія тут дуже важлива.

Тому, Велика була, є і залишається просто ідеальним персонажем шоу. Вона легка, не соромиться казати те, що думає, як на камеру, так і в лице учасникам. Так, жінка має таке почуття, що вона краща за інших і навіть не приховує цього, але це ж навіть добре, тому що таким чином вона демонструє свою чесність.

Нині Катерина продовжує боротьбу у новому сезоні “МастерШеф. Професіонали”, де її конкурентами є не менш професійні та цікаві учасники. Тому, Велика викладається на всі 100%, але не забуває й про свій образ. Річ в тому, що жінка є найепатажнішою учасницею серед усіх. Катерина не боїться експериментувати з нарядами та розповідати історії про свого чоловіка та їхні сімейні статки. Наприклад, будинки, машини, подорожі, купу грошей і так далі.

Але навіть все це не дозволяє Великій відкрити власний ресторан. Про це зірка шоу написала у своєму instagram.

“Обіцяла, якщо виграю МШ відкрию власний заклад. Але щоб заклад був успішний там треба бути 24/7. Бог любові нагадав мені, що я мати та дружина. Відкрила б ресторан, шукала б генератора. А зараз я матуся, мене це тішить та огортає теплою ковдрою кохання” – написала Катерина.

Отже, вся причина у браку часу, адже Катерина матуся і дитині варто приділяти багато уваги. Можливо у майбутньому, коли син Великої підросте, жінка й наважиться на власний заклад, але поки що у неї в пріоритеті родина та виховання дитини.

Схожі статті