Вперше після розлучення з Дантесом Дорофєєва показала красивий жіночний образ: Кацуріну сподобалось

Майже рік тому Надя Дорофєєва та Володимир Дантес зробили заяву про своє розлучення. Ця новина, звісно, ошелешила всю країну, але більше всього шанувальників здивувало те, що відбулося дивне возз'єднання з екс-подружжям Кацуріних.

Надя дуже рідко виходить у світ в образах принцеси, тому сукні, підбори, локони та яскраві виразні макіяжі – це не історія артистки. У повсякденному житті артистка надає перевагу вільному одягу, це зазвичай широкі брюки, світшоти оверсайз та кросівки. тобто, такий більш спортивний стиль. Хоча весь цей одяг приховує чудову фігуру Наді, вона не припиняє одягатись у цей стиль.

Дорофєєва показала красивий образ

Загалом Дорофєєва після того, як почала жити з Кацуріним припинила перейматися своїм зовнішнім виглядом, можливо через те, що дівчина відчуває себе комфортно поряд з Мішею Кацуріним і йому байдуже, як я в чому ходить його кохана.

Також варто сказати, що Надія дуже гарна жінка, вона доглянута, спортивна, струнка, тобто, зовнішність в артистки модельна. Тому їй пасує все. Але днями Дорофєєва вперше за довгий час показала, як виглядає в ніжному образі принцеси. У сторіс дівчина виклала фото у білому корсеті та джинсах. А також Надя зробила собі зачіску – вирівняла волосся та заплела одну косу. А ще шию дівчини прикрашали буси з перлин.

Дорофєєва показала красивий образ

Цей образ майже перший дівочий у реальному житті Наді. Тому що на зйомках її одягають гримери та костюмери, тому на різних шоу вона виглядає як справжня дівчина, ніжна та природна. Тож, певно Надя відчула бажання стати такою й у своєму житті поза камерами.

Отже, можливо Дорофєєва вирішила повністю відмовитись від одягу в стилі оверсайз і стати більш жіночною, а можливо це просто у зірки був такий піднесений настрій, що вона вирішила поекспериментувати зі своїм новим образом.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.