Як змінювалась зовнішність Ірини Білик крізь роки: хрещена Аліни Гросу замолоду давала жару

У свої 52 роки українська примадонна Ірина Білик виглядає напрочуд молодо. Співачка здобула популярність ще в 90-х роках, але з віком лише гарнішала — вона саме з тих, кого зовсім не псує вік, а зовсім навпаки.

Співачка Ірина Білик одна з найяскравіших представниць українського шоу-бізнесу. Жінка, яка в буремні 90-ті змогла завоювати звання ікони стилю та серця мільйонів слухачів. З роками вона не тільки зберегла свої здобутки, як найбільш стильна жінка вітчизняної естради, але й примножила їх.
Українську сцену Ірина Білик почала підкорювати у 1989 році — неспокійні часи, які потребували своїх кумирів.

Молода Ірина Білик

Для того часу вона виглядала неймовірно, наче ковток свіжого повітря. На початку кар’єри співачка носила стильні образи, яскравий макіяж та була ефектною рудоволосою красунею, яка привертала увагу.
Найчастіше, що змінювалося у зовнішності поп-королеви — зачіски та колір волосся. З рудим волоссям та короткою стрижкою вона ходила досить довго, але потім душа потребувала змін, тому Білик відростила довге волосся натурального кольору. Мейкап також став дещо стриманішим. Зі смокі-айз та довгим білявим волоссям співачка ходила тривалий час.

Рудий Ірина Білик змінила на блонд

У “нульові” красуня знову пофарбувалася у рудий, до якого вона ще повертатиметься, вкладаючи волосся за допомогою гофре, а також гелю для волосся, створюючи “мокрий ефект”. Макіяж був з акцентом на очі, але не гребувала Ірина Білик і прийомом, який зараз активно використовує Кім Кардашьян: обвести контур губ темним олівцем, нафарбувавши їх світлішим відтінком помади.

Вогняна Ірина Білик

Після таких експериментів із зовнішністю виконавиця знову повернулася до блонду, вже вже з платиновим відтінком — еталон жіночності та вишуканості. Стиль Білик також змінився: блискучі сукні, рожеві наряди, квітковий принт. Також в гардеробі з’явились зовсім епатажні наряди.

Епатажні образи Ірини Білик

Вона і надалі притримувалася жіночного стилю, виглядаючи значно молодше свого віку. Похід до косметолога, макіяж з акцентом на очі та платинова шевелюра з підкрученими локонами — ось що зробило з Ірини Білик такою, що будь-який чоловік не встоїть.

Стиль співачки став жіночішим

Після народження другого сина образ артистки став більш стриманим та виваженим.

Співачка стала стриманішою

Вона залишила провокативні образи в минулому, промінявши їх на строгі костюми базових кольорів, біляве волосся середньої довжини та мейкап в натуральних відтінках.

Ірина Білик зараз

Схожі статті