Олексій Суханов з “Говорить Україна” з яскравим макіяжем одягнув на голову фату і корону та вразив виглядом

Відомий український телеведучий Олексій Суханов здивував публіку, оприлюднивши вельми цікаве відео, на якому постав у образі нареченої. Усі деталі в статті.

Завдяки вмінню проявляти емпатію до будь-яких гостей, а також обговорювати найрізноманітніші проблеми з людьми Олексій Суханов заслужив всенародну любов. Чоловік вельми активний у соціальних мережах, і продовжує просуватися кар’єрними сходами у медійній сфері, що буває вельми непросто.

Наприклад, після початку повномасштабної війни в Україні, стало відомо, що телеканал “Україна” припиняє своє віщання, а це значило, що Олексій залишився без роботи. На щастя, телеведучий отримав новий контракт, але вже з телеканалом “1+1”. Це може стати великим підйомом для нього.

Олексій Суханов з яскравим макіяжем одягнув на голову фату і корону

Імовірніше, саме за цим пов’язане підвищення активності Олексія в соціальних мережах. Нещодавно він оприлюднив на особистій сторінці Instagram нове відео, на якому під сумну пісню плаче в образі нареченої. На голові у телеведучого Корона, біла фата, а на обличчі туш та червона помада.

Олексій Суханов з яскравим макіяжем одягнув на голову фату і корону

Якщо образ нареченої йому вдалося приміряти завдяки розробкам авторів спеціальних масок, то звідки взявся макіяж, і чи він натуральний зрозуміти вкрай важко.

Втім, Суханов як справжній шоумен добре знайомий з поняттям макіяжу, адже з’являється у студії з доволі щільним шаром тональних засобів.

У дописі до публікації Олексій розповів, що не дивлячись на неймовірно складні часи, через які проходять абсолютно всі громадяни України, він намагається хоч якось підвищити настрій аудиторії, а тому запрошує усіх бажаючих підписатися на нього в ТікТок.

Схожі статті