“Шоу-бізнес – це чистилище”: 29-річна Марія Яремчук через 5 років після зникнення зі сцени вразила зізнанням

Знаменита українська співачка Марія Яремчук протягом декількох років не коментувала своє життя після відмови від сцени, і лише нещодавно поділилася цікавим відео.

Як відомо, знаменита українська співачка Марія Яремчук 2018р року повідомила про те, що має намір назавжди піти зі сцени. Своє рішення вона проаргументувала наявністю в неї фобії публічних виступів, що здавалося чимось неймовірним, адже Марія завжди виблискувала на сцені. Знаменитість зберігала мовчання аж до початку повномасштабної війни в Україні.

Головний колір 2023 від Pantone карміновий червоний в гардеробі Марії Яремчук
Марія Яремчук розповіла, чому пішла зі сцени

На її особистій сторінці в соціальній мережі Instagram майже не було жодних оновлень. Хоча зірка повністю не покидала медійного простору і час від часу давала знати про себе.

Після 24 лютого Марія Назарівна відчула необхідність підтримати своїх співвітчизників, і почала активно виходити на зв’язок, а також записала новий трек, який можна прослухати на YouTube. Зі сценою Марія попрощалася, а от з любов’ю до музики — ні.

Марія Яремчук розповіла, чому пішла зі сцени

Знайшлося місце і для гумору: нещодавно артистка оприлюднила у своєму акаунті відео, яке для неї записав знаменитий український блогер пан Роман.

Марія Яремчук розповіла, чому пішла зі сцени

“Пані Маріє, бажаю вам тільки одного, щоб ви часом не попали в якусь нездалу компанію. Шоу-бізнес – це… Там хтозна що робиться. Я трошки дивлюся телевізор, і плюс-мінус орієнтуюся. Ситуація не втішна. Шоу-бізнес — це чистилище”, — пожартував зірка Instagram.

Марія Яремчук підтримала жарт і прокоментувала сказане блогером. Зірка подякувала йому за напуття і дала вельми неочікувані обіцянки. Варто відмітити, що таким чином Марія могла натякнути на те, що повертатися на сцену не збирається.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".