Тіна Кароль показала дорослого сина, якого народила від свого продюсера: пшенична шевелюра та блакитні очі

Знаменита українська співачка Тіна Кароль сколихнула мережу, показавши нові кадри зі своїм 14-річним сином Веніаміном, який народився у шлюбі з Євгеном Огіром.

Знаменита українська співачка Тіна Кароль була заміжньою лише раз. Своє щастя вона знайшла у шлюбі з своїм продюсером Євгеном Огіром. У цьому союзі народився хлопчик, якого назвали Веніаміном. Незабаром після весілля подружжя дізналося про страшний діагноз Євгена — рак. І хоча обидва боролися до останнього, співачці довелося відпустити свого коханого

Тіна Кароль показала, як виглядає її єдиний син Веніамін

Артистка зробила усе від неї залежне, щоб пам’ять про Євгена не вмирала. У будинку, який продюсер хотів добудувати для своєї сім’ї, Кароль облаштувала все таким чином, щоб кожен куточок нагадував їй про її чоловіка.

Тіна Кароль показала, як виглядає її єдиний син Веніамін

Але найголовніше, що Євген залишив своїй дружині — це син. Веніамін росте дуже красивою молодою людиною. Від своєї матері він успадкував пшеничний колір волосся, білосніжну шкіру та блакитні очі.

Вже багато років хлопець навчається у Великобританії, прекрасно володіє англійською мовою і навіть має шарм британця. Тіна якось розповідала, що спадкоємець настільки сильно поглинутий англомовним оточенням, що рідною мовою почав говорити з акцентом.

Тіна Кароль показала, як виглядає її єдиний син Веніамін

Після початку повномасштабної війни в Україні хлопець дуже хотів взяти участь у мітингах, тому приїхав до матері у Польщу, де приєднався до її місії.

Шанувальники творчості Тіни Кароль дуже люблять її сина і тішаться тому, як хлопець дорослішає і перетворюється на чоловіка, адже він буквально росте на очах у публіки, хоча сам веде непублічний образ життя.

З весни 2022-го артистка не надто активно говорить про спадкоємця у публічному просторі.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.