Позитив прямо на сцені поцілував Дорофєєву: Михайло Кацурін та Володя Дантес можуть починати ревнувати кохану

Екс-колеги гурту "Время і стекло" змогли зберегти дружні та теплі стосунки після розпаду свого дуета й зараз підтримують один одного у всіх творчих та життєвих справах.

Надя Дорофєєва та Позитив багато років йшли однією стежкою по життю і за цей час стали один для одного дуже близькими людьми, оскільки у творчому тандемі важливе ставлення один до одного, повага, спільні інтереси та погляди на творчий розвиток. Адже всі робочі стосунки в першу чергу будуються на особистих.

Позитив поцілував Дорофєєву

Та на щастя, у Наді з Олексієм таких проблем не виникало. Коли вони тільки почали співпрацю, то обидва були молодими й недосвідченими, тому повністю довірились своєму продюсеру Потапу, який, власне, і зробив з них справжніх зірок українського шоу-бізнесу.

Хоч стосунки Позитива і Дорофєєвої завжди були чудовими, вони ніколи не заходили за рамки. У кожного з них протягом всіх років співпраці було своє особисте життя, яке ніяким чином не впливало на роботу. А закоханість між ними була лише творча, тобто кожен був задоволений талантом іншого.

Та все ж таки у прихильників є привід думати інакше. Оскільки мережею шириться фото, де Позитив просто посеред сцени цілує Надю у губи. І ця фотокартка є в його профілі instagram з не менш цікавим підписом: “Чи разом?”.

Насправді ж, якщо гарно придивитися, то справжнього поцілунку там немає, лише чмок у губи й не більше. Тому, плітки про закоханість чи нерозділене кохання також не актуальні. Адже навіть зараз у кожного з них своє особисте життя.

Надя зустрічається з ресторатором Мішею Кацуріним, якого сильно кохає, а в Олексія є таємна дівчина, з якою він вже планує побудувати сім’ю та саме від неї співак хоче дитину. Тож, ні про який роман і мови не може бути.

Схожі статті