“Увести одруженого”. Кохана Остапчука відповіла, чи увела його у Горняк: поки зірка вибачається перед Войченко

Не так давно стало відомо, що знаменитий український телеведучий Володимир Остапчук розлучається вдруге. Не пройшло і декількох місяців, як в нього з'явилася нова обраниця.

Для фанатів Володимира Остапчука, який декілька місяців тому повідомив про своє розлучення з другою дружиною Христиною Горняк, поява нової дівчини за такой короткий проміжок часу не стала сюрпризом, адже після розлучення з Оленою Войченко шоумен ледь не одразу вийшов у світ з іншою обраницею.

Кохана Володимира Остапчука відповіла, чи увела його у Христина Горняк

Так як перша дружина телеведучого активно розповідала аудиторії про те, що колишній чоловік їй зрадив, користувачі очікували, що історія може повторитися. Однак, Христина Горняк зберігає мовчання і не розповідає, що насправді стало причиною розриву.

Володимир та Христина Остапчуки
Кохана Володимира Остапчука відповіла, чи увела його у Христина Горняк

Натомість шанувальникам вдалося встановити особистість імовірної обраниці Володимира. Тому красуню почали засипати питаннями стосовно подружньої зради та статусу коханки.

Кохана Володимира Остапчука відповіла, чи увела його у Христина Горняк

Катерина не стала тікати від запитань і одразу дала зрозуміти, що засуджує таку поведінку, а сама у ролі розлучниці не бувала. Таким чином аудиторії вдалося дізнатися, що на цей раз Володимир не порушував клятв, які давав на весіллі.

Варто відмітити, що телеведучому нещодавно вдалося ще більше здивувати мережу, адже він публічно визнав, що по відношенню до першої дружини Олени Войченко він наробив багато помилок. Це вперше після їхнього розлучення пари вдалося дійти консенсусу та навести порядок у своїх взаєминах. Олена взаємного кроку не зробила, і своїх помилок публічно не визнала. Зараз жінка знаходиться в Канаді разом зі своїми дітьми. Володимир отримав можливість бачитися зі спадкоємцями, за що він боровся майже півроку.

Схожі статті