Наталка Денисенко, Анна Кошмал і Маша Єфросиніна показали модні тренди 2023 року: широкі джинси та підбори

Українські зірки продовжують невпинно задавати тренди – своїми фотографіями в мережі знаменитості показують свій стиль і надихають шанувальників та шанувальниць

Відомі українські акторки Ганна Кошмал, Маша Єфросиніна та Наталка Денисенко від початку нового 2023-го року невпинно публікують фотографії на своїх сторінках у соціальних мережах. Дівчата показуються у стильних образах, які вони обирають на кожен день чи на свято. Водночас прості та вишукані образи привернули увагу модних шанувальників та шанувальниць. Популярні дівчата-акторки розставили стильні акценти на 2023-й рік.

Ганна Кошмал

Відома українська акторка Ганна Кошмал, яка здобула популярність багато років тому своєю роллю Женьки зі “Сватів”, у перші дні року потішила фанів новою світлиною в Інстаграмі.

Ганна Кошмал
Ганна Кошмал

Дівчина показалася у ніжно-рожевому світшоті за чашкою матчі в якомусь із закладів. Мінімум макіяжу, прості срібні аксесуари – саме у такому невимушеному образі зірка українського кінематографа розпочала новий 2023-й рік.

Маша Єфросиніна

Перша цьогорічна фотографія відомої в Україні телезірки – з подругами у простій кофтині й майже без макіяжу.

Маша Єфросиніна з подругами
Маша Єфросиніна з подругами

Маша Єфросиніна часто відвідує світські заходи, які вимагають вигляду, як з голочки. Найчастіше віддає перевагу вишуканим костюмам чи сукням, однак на перших світлинах 2023-го Маша з’являється у простих образах.

Наталка Денисенко

Відома українська акторка Наталка Денисенко теж відома своїми стильними луками. На фотосесіях чи зйомках – вона у вишуканих нарядах, у повсякденному житті актриса вдягає спортивні костюми та теплий верхній одяг.

Наталка Денисенко
Наталка Денисенко

Так, Денисенко першими днями січня з’являється у сторіс уся у світлому одязі на узбережжі: білий довгий пуховик, біле взуття та теплий светр. Акторка зі своїм активним способом життя обирає тепло та комфорт.

Схожі статті