39-річна Джамала вперше показала, як виглядала до шаленої популярності: коротке волосся та міні-шорти

Відома українська співачка Джамала завжди виходить у світ в яскравих та незабутніх образах і майже ніколи не показувала, як вона виглядала до того, як стала дуже популярною зіркою українського шоу-бізнесу.

Джамала стала популярною завдяки своїм щирим та відвертим пісням, у які вона вкладає свою душу та любов до народу і завдяки пісням розповідає світові про свою культуру та свій народ. Завдяки її щирості та відвертості нашу країну люблять та поважають ще більше.

Джамала зараз

Артистка завжди наголошує на тому, що зараз вона зуміла досягти та ким стала з простої дівчини з Криму, яка любила співати з самого дитинства. Але про своє дитинство чи підлітковий вік жінка не надто охоче згадує, оскільки вона досить болюче ставиться до тих подій, які робила на її рідній землі росія. Як її родичів змушували голодувати та їхати у чужу агресивну країну. Це все залишило дуже сильний   слід на серці артистки. Тому кожна згадка про дитинство змушує її повертатися до тих страшних спогадів та історій.

Джамала до популярності

Але все ж таки є й гарні приводи згадати себе до популярності. Наприклад, нещодавно Джамала привітала свою найкращу подругу з дитинства з її Днем народження та показала, як виглядала у юні роки, коли її ще ніхто не знав.

Артистку насправді важко пізнати, оскільки на фото Джамала має дуже коротке та рідке волосся, та ще й чубчик, який не закриває навіть половини лоба артистки. Також, дівчина була у коротких шортах, в яких, зараз Джамалу уявити дуже складно, адже вона завжди постає у довгих сукнях або у брючних костюмах, які відображають серйозність та дорослість співачки.

Джамала до популярності

Тож, пізнати на архівних фото нинішню артистку можна лише якщо знати про це, або якщо гарно роздивитися жінку. Та варто сказати, що всі ми з роками змінюємося, як зовнішньо, так і внутрішньо, оскільки це пов’язано між собою та одного без іншого не буває. Найпростіший жіночий приклад – це зміна зачіски, коли хочеться щось змінити в середині себе.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".