Вони переплюнули Огнєвіч: як виглядають обраниці екс-учасників “Холостячки-2” – Задворний, Шевченко та інші

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч так і не змогла знайти своє кохання на проекті, однак особисте життя екс-учасників після фіналу склалося дуже швидко.

Андрій Задворний

Як виглядають обраниці екс-учасників Холостячки-2

Переможець “Холостячки-2” Андрій Задворний довго не міг знайти собі дівчину після того, як потрапив у публічний скандал зі Златою. Лише через рік бізнесмен заінтригував мережу таємничою особистістю своєї нової коханої. Втім, шанувальники швидко встановили, хто вона. Ймовірно, Андрій Задворний зустрічається з 19-річною моделлю Юлією Поляк родом з Чернівецької області, з міста Сторожинець.

Дмитро Шевченко

Як виглядають обраниці екс-учасників Холостячки-2

Через історію Дмитра Шевченка та його нової дівчини Катерини Шеффер, глядачі ледь не зробили висновок, що після закінчення шоу співачка повернулася до фіналіста програми Дмитра. Але згодом стало відомо, що насправді чоловік почав зустрічатися з сусідкою артистки, а тому постійно з’являвся біля її будинку.

Роман Свечкоренко

Наречена Роми Свечкоренко загубила обручку
Як виглядають обраниці екс-учасників Холостячки-2

Роман Свечкоренко вже зробив своїй коханій пропозицію. Красуня Валерія одразу ж підкорила серця підписників психолога, хоча свого часу їй добряче дісталося від хейтерів. Здавалося, чим могла насолити користувачам мережі прекрасна дизайнерка? Однак, їм не сподобалася різниця у віці між молодими людьми, адже Лєра на 10 років молодша за свого обранця.

Андрій Хветкевич

Андрій Хветкевич оголосив дату весілля
Як виглядають обраниці екс-учасників Холостячки-2

Через півроку після фіналу стало відомо, що Андрій Хветкевич зробив пропозицію своєму хлопцю. Чи знала Злата про те, що у чоловіка залишалися почуття до свого колишнього, і що він возз’єднається з ним після зйомок достовірно невідомо. Однак до весілля співачка вже готується активно, адже є однією з запрошених.

Схожі статті