Вагітна Настя Каменських ходить в одному светрі, не знімаючи його: тільки так вдається сховати округлий живіт

Популярна українська співачка Настя Каменських уже не приховує свою вагітність, ходячи в одному й тому ж об'ємному светрі, який натякає на округлий живіт

Знаменита українська співачка, артистка, яка десять років пропрацювала в дуеті з популярним співаком, актором, продюсером, шоуменом Олексієм Потапенком, а зараз із ним одружилась, уже не перший місяць ховає округлий животик за об’ємним светром.

Настя Каменських, яка зазвичай показувала шанувальникам і шанувальницям свою палку любов до стильного та різного вбрання, уже кілька разів з’являється на фотографіях на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм у одному й тому ж светрі – він об’ємний, навіть трохи великуватий. Певно, саме тому співачка обрала саме його – за ним легко заховати вагітність, про яку вже давно здогадуються найсильніші прихильники та прихильниці творчості популярної співачки Насті Каменських.

Особисте життя виконавиці, яка вже кілька років як пішла в сольне плаванням під протекцією зіркового чоловіка – продюсера Олексія Потапенка, уже не вперше сколихнуло мережу.

Не так давно підписники та підписниці запідозрили популярну в українському шоубізнесі пару в розлученні, адже Настя постійно з’являється на фотографіях сама, тоді як раніше вона часто позувала на світлинах разом зі своїм коханим.

Зараз же, уже не вперше, жінка показується своїм шанувальникам і шанувальницям винятково у светрах, які дуже ймовірно, що приховують вагітність знаменитої співачки.

Поки що Настя Каменських спростовує всі здогадки своїх підписників та підписниць, але ж у коментарях відбувається щоразу все нове і нове розслідувальне шоу.

Фанати настільки захопилися здогадками, що вже навіть почали думати-гадати, якої статі буде дитина.

Схожі статті