Місце збору колишніх: екс-кохані Остапчука і Заливако Христина Горняк та Анна Богдан перебралися в Австрію

У 2022 році багато відомих пар вирішили поставити свої стосунки на паузу або взагалі їх закінчити. Так сталося з відомою парою з "Холостяка" Анною Богдан та Михайлом Заливаком, і не менш красивою парою Христиною Горняк та Володимиром Остапчуком.

Анна та Михайло обрали тихий шлях для розставання, вони наеафішували свої скандали чи проблеми, і взагалі невідомо, чи були вони в них загалом. Адже вони розійшлися під час війни, влітку 2022 року тихо та за спільною згодою. Виходячи зі слів Ані, в них не було сварок чи проблем. Вони просто вирішили йти далі окремими шляхами. І це нормально, адже таке буває, коли люди відчувають більше дружби ніж кохання, або коли переростають свої відносини та партнера. Тоді виходить розійтися мирно.

Аня Богдан

А от у Володимира з Христиною геть інша ситуація. Оскільки обидва почали демонстративно показувати, що у них щось не так. Оскільки пара уникала зустрічей один з одним, не коментували, що між ними відбувається. Можливо, вони й зовсім не хотіли оприлюднювати свої проблеми, проте їм вдалося лише розпалити полум’я коло них і розійтися гучно. Тим паче що екс-родина Остапчук розлучилась.

Христина Горняк

Нині кожен з них живе своє окреме і, ймовірно, щасливе життя, яким вони так активно хизуються у соціальних мережах, особливо дівчата. Так, відомо, що Горняк вже більше місяця живе у Відні, куди переїхала відразу після розлучення та винайняла там квартиру на пів року. А от що буде далі, поки й сама Христина не знає, оскільки в Австрії жінка лікує свої рани.

Так само слідом за Горняк й Анна Богдан вирушила в Австрію. Певно заради того, щоб просто відволіктися та побачити гарну картинку світу. Та доволі цікаво, що обидві жінки після розставання поїхали в одне місто, немов воно витягає дівчат від страждань по їх колишнім обранцям.

Богдан у Відні

Та скоріш за все, це просто збіг обставин, адже тисячі людей приїздять у Відень просто через те, що він дуже красивий та має за спиною цікаву історію.

Схожі статті