Увага за 4 тисячі доларів: який подарунок зробив Юрій Нікітін коханій Олі Горбачовій за такі гроші

Стосунки Юрія та Ольги існують вже багато-багато років і вони гармонійні до сьогодні, звісно, їхнє подружнє життя має свої складнощі, але зараз вони разом і це головне.

Юрій Нікітін був і залишається продюсером Горбачової, і саме робота їх звела разом. Нікітін довго намагався добитися взаємності від Олі, і, в один момент йому це вдалося. Тож, виходить, ще з самої молодості вони є парою, в якій завжди буди гармонійні та гарні стосунки.

Юрій Нікітін та Оля Горбачова

Але ця зіркова родина не була ідеальною, оскільки в певний період стосунків, Нікітін знайшов соті іншу жінку, молодшу від Горбачової та завив, що він йде від артистки, тож Горбачова подала на розлучення і переживала цей період з донькою. Та пройшло не багато часу, як Юра зрозумів, що це було якесь помутніння здорового глузду, й тому вималював пробачення в екс-дружини. Та давно мучитися Оля його не змусила й прийняла. Згодом пара знову одружилась і народила ще одного янголятка.

Тож, історія Ольги та Юрія не є легкою та ідеальною. Напевно, все ж таки ідеального кохання не існує, немає стовідсоткової самовіддачі, постійно чогось не вистачає і тому, люди шукають це на стороні. Хоч це й огидно, проте це правда життя.

Та все ж таки треба намагатися зберегти стосунки, коли є кохання. Тому. Зараз у творчого подружжя все доволі добре, і Нікітін навіть зробив Ользі дуже дорогий подарунок за 4 тисячі доларів.

Виявляється, жінка дуже полюбляє проводити різноманітні курси з саморозвитку, та іноді вони бувають досить дорогі, й сама жінка не наважується їх придбати, тому радиться з коханим.

“Я радилась лише раз, коли йшлося про навчання в 3900 доларів. Не наважилася сама. І Юра спочатку почухав потилицю, нічого не сказавши мені. А через два тижні він подарував мені ті курси” – розповіла Ольга.

Оля Горбачова показала найдорожчий подарунок

Отже, виходить, найдорожчим подарунком від чоловіка буди навчальні курси, але які саме, жінка не розповіла.

Схожі статті