Таємницю розкрито — у Арсена Мірзояна є кілька дітей, вони не тільки від Тоні Матвієнко: “А ви знали?”

Популярний український співак, виконавець знаменитих в Україні пісень Арсен Мірзоян, який одружений зі співачкою Тонею Матвієнко, має дітей не тільки від неї

Для багатьох людей їхні діти – це справжнє щастя. Іноді це щастя планують роками, а іноді – це неочікуваний сюрприз долі. Однак в житті буває так, що навіть діти не здатні втримати своїх батьків разом, і шлюб закінчується розлученням.

Попри подібні перипетії важливо не батькам важливо не забувати, що вони в першу чергу – батьки, й повинні бути поруч із дітьми не зважаючи ні на що.

Світ українських знаменитостей також не позбавлений таких історій. Чимало відомих людей, справжніх зірок усеукраїнського рівня мають дітей від попередніх шлюбів. Так, наприклад, у відомого українського співака Арсена Мірзояна, є двоє синів від попереднього шлюбу, та донька від нинішньої дружини Тоні Матвієнко.

Чому розпався перший шлюб відомого співака? Відповідь на це запитання проста – раптова пристрасть між Арсеном Мірзояном та його колегою в популярному вокальному телевізійному шоу “Голос країни” Тонею Матвієнко.

А
Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко

Згодом молоді люди вирішили розірвати стосунки й подати на розлучення. Мірзоян вчинив досить гідно: чоловік залишив колишній дружині та матері двох своїх синів усе майно та гроші. Однак прикметно, що попри розлучення, колишні закохані доволі непогано спілкуються. Двоє синів артиста Влад і Артем мешкають разом із матір’ю. Проте це зовсім не заважає чоловіку залишатись їхнім батьком і якісно проводити час разом із ними.

Зірковий батько прихильник активного способу життя, тому, за можливості, мандрує та займається спортом разом із синами. Про це свідчать світлини співака в його соціальних мережах.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.