Відросле коріння волосся – тренд цієї зими: Ольга Фреймут, Лідія Таран та інші білявки шоубізнесу

Українські зірки часто задають тренди - прихильники надивиляться фотографії, які виставляють знаменитості, і повторюють моду, яку вводять їхні кумири

Кожна жінка завжди хоче виглядати на всі сто відсотків незалежно де і ким вона працює. І для цього вона може годинами крутитись біля дзеркала. Окрім, гарного і стильного луку, вдало підібраного макіяжу не менш важливою є зачіска. Адже, погодьтесь, що саме вона може довершити образ жінки, або ж навпаки – зіпсувати його. Зачіска – це не лише акуратно зібране волосся у хвостик чи гульку, або ж накручені локони чи випрямлене волосся. Найкраще – це доглянуте, чисте та здорове волосся. Саме тому, жінки готові сидіти годинами у салонах краси, щоб зробити усі доглядові процедура для своєї розкішної шевелюри. А українські зірки телебачення доводять, що зачіска може виглядати стильною і чудовою навіть із відрослим корінням.

Ольга Фреймут

Колишня телеведуча “Хто зверху” та “Ревізора” на “Новому каналі” Ольга Фреймут відома своєю густою, білою шевелюрою. Жінка за всі роки роботи на телебаченні ніколи кардинально не міняла зачіску. Вона полюбляла вкладене пряме волосся або ж інколи могла вийти у світ із накрученими локонами. Ольга завжди була білявкою, яка експериментувала із відтінками. Від золотистого блонду аж до русяво-попелястого. Однак, вона також з’являлась у мережі з відрослим корінням, а кілька років тому телеведуча все ж змінила трохи зачіску і втнула собі чубчика. Як зазначила вона в “Інстаграмі: Златі заборонила носити чубчик – собі захотілося”

Лідія Таран

Знаменита телеведуча новин на “1+1” завжди могла похизуватись розкішним білявим волоссям. Лідія завжди в ефірах виглядає неперевершено. Стильний і лаконічний одяг, легкий макіяж та гарна зачіска. Нещодавно фоловери телеведучої у соціальній мережі “Інстаграм” побачили, що у неї відросло коріння. Однак, це не заважає жінці мати гарний вигляд.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.