Немолодий мусульманин з немаленьким капіталом: за кого Камалія та Мохаммад Захур видали дочку заміж?

Найбагатша співачка України Камалія багато років не обговорювала з журналістами свою падчерку Таню. Дочка Мохаммада Захура давно влаштувала своє життя у Великобританії, але як саме?

До шлюбу з Камалією у Мохаммада Захура за плечима вже був один союз, в результаті якого народилася прекрасна дівчинка Таня, а також єдиний син бізнесмена Арман. Тривалий час підприємець захищав своїх старших нащадків від уваги преси. Але з часом все частіше почав обговорювати з журналістами свої стосунки з дітьми, а також і їхнє життя.

За кого Камалія та Мохаммад Захур видали дочку заміж

За кого Камалія та Мохаммад Захур видали дочку заміж

Так, раніше було відомо, що Таня оселилася у Великобританії та там свій бізнес, пов’язаний з бьюті-індустрією. Жінка вийшла заміж, взяла прізвище чоловіка Рашид і народила двох дітей.

Родина має нерухомість в Англії і після початку повномасштабної війни в Україні відкрила свої двері не тільки для родини батька, але і для інших родичів.

Камалія та родина
За кого Камалія та Мохаммад Захур видали дочку заміж

Як з’ясувалося, вибір Армана і Тані Школи бізнесу в Москві був зроблений не просто так. Минулого року бізнесмен вперше розповів, що виявляється його колишня дружина є росіянкою. Це стало ще однією перешкодою на шляху Камалії та Тані до примирення, адже співачка нехтує образливими висловами на адресу ворога. Варто відзначити і той факт, що між артисткою та її падчеркою всього декілька років різниці у віці.

Тим не менш, коли біда постукалася у двері артистки, дочка її чоловіка підтримала її і, навіть не дивлячись на конфлікти, продовжує надавати родині дах над головою. Сім’я часто збирається за одним столом і Камалія навіть потішила своїх підписників кадрами, на яких засвітила і Таню, і її чоловіка.

Схожі статті