Його не переплюнув молдавський мачо Дан Балан: як виглядає кохання всього життя і серця Тіни Кароль

Знаменита українська співачка Тіна Кароль подарувала своє серце лише одному чоловіку. І хоча її неодноразово підозрювали у романах з іншими, здається, абсолютно нікому не вдалося перевершити її обранця.

Тривалий час Тіна Кароль тримала своє особисте життя в секреті. Та коли між нею та її продюсером Євгеном Огіром почав розвиватися роман, тримати стосунки в таємниці вже не було сенсу, адже пара швидко прийняла рішення одружитися. Співачка побралася зі своїм обранцем на закритій церемонії на Мальдівах, а потім повернулася до України і зіграла розкішне весілля.

Як виглядає кохання всього життя Тіни Кароль

Як виглядає кохання всього життя Тіни Кароль

Незабаром Тіна дізналася про вагітність і дуже скоро привела на цей світ свого єдиного сина Веніаміна. Але сімейне щастя було затьмарено страшною новиною — пара дізналася про рак Євгена.

За час боротьби з непростим діагнозом Огір сильно схуд. Фанати співачки не впізнавали його. Однак, подружжя продовжувало світитися в медіа і навіть давати інтерв’ю.

Продюсер пішов у німецькій лікарні, коли його зіркова дружина знаходилася на концерті. Про смерть коханого чоловіка Тіна дізналася від членів колективу буквально перед виступом.

14 років з вінчання Тіни Кароль і Євгена Огіра
Як виглядає кохання всього життя Тіни Кароль

Цю трагедію зірка пронесла через усю свою творчість, і ніколи не приховувала, що їй страшенно болить.

З часом шанувальники почали сподіватися, що виконавиця зможе знайти нове кохання. Ба більше, велику частину своїх надій вони вклали у Дана Балана, який активно фліртував з артисткою на людях. Та як з’ясувалося пізніше, їхній тандем обмежився лише дуетом.

Після закінчення спільних зйомок артисти припинили спілкування і навіть відписалися один від одного. Згодом стало відомо, що нічого окрім взаємного піару їх не об’єднувало. І єдине, що зміг дати своїм шанувальникам на втіху Дан Балан — це зізнання, що усе побачене на екрані було правдою, просто не зайшло далі.

Схожі статті