Дружина Григорія Решетніка Христина розкрила піджак і показала вагітний живіт: ведучий навіть не посміхнувся

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина здивувала мережу, продемонструвавши округлий животик. Усі деталі в нашій статті.

Позаминулого року Григорій Решетнік офіційно став багатодітним батьком. Його дружина Христина народила йому третього сина, якого назвали Сашком. Варто відмітити, що на відміну від більшості зіркових пар Христина та Григорій не приховували від своєї аудиторії майбутнього поповнення в родині, і ба більше, час від часу обговорюють імовірне народження четвертого малюка.

У родині Решетнік поповнення
Дружина Григорія Решетніка Христина показала вагітний живіт

Після початку повномасштабної війни подружжя також обмірковували усиновлення. Втім, пара тверезо розраховує свої сили і визнає, що троє маленьких дітей є для них лімітом. Тож необхідно дочекатися, поки дітлахи трохи підростуть.

Дружина Григорія Решетніка Христина показала вагітний живіт

Але ж ніхто не заважає зарядитися позитивними емоціями від спогадів про вагітність! Нещодавно у Христини, яка, до речі, активно веде власний мікроблог в соціальній мережі Instagram, запитали, скільки років вона з Григорієм. Відповідь поступила швидко: зірки разом протягом 14 років.

А прекрасну цифру дівчина доповнила знімком, на якому постала вагітною. Блогерка розкрила свій піджак, щоб продемонструвати округлу фігуру. Тим часом Григорій склав руки і на кадрі постав не надто щасливим.

Дружина Григорія Решетніка Христина показала вагітний живіт

Втім, шанувальники знають, наскільки сильно він любить свою сім’ю і з яким нетерпінням чекав на кожного сина.

Нагадуємо, після 24 лютого Христина та Григорій евакуювалися разом з дітьми до заходу України. Родина прийняла рішення не виїжджати за кордон. Ба більше, телеведучий хотів повернутися в столицю, однак родина переконала його залишитися. Здебільшого, це вдалося саме синам, які не хотіли відпускати свого батька.

Схожі статті