73-річний співаючий ректор Михайло Поплавський безкоштовно роздає життєві лайфхаки: “Поважайте себе”

Знаменитий український співак, сімдесятитрьохрічний Михайло Поплавський за своє життя бачив немало: які з цього уроки виніс – виконавець розповів

Михайло Поплавський – знаменитий український виконавець багатьох популярних пісень. У свої сімдесят три роки чоловік очолює один із київських університетів. Він – ректор вишу, де готують майбутніх працівників культури та представників українського мистецва.

Попри свій поважний вік, Михайло Поплавський активно користується соціальними мережами – веде свій ТікТок та Інстаграм. У останньому ректор-співак не просто гає час – і свій, і фоловерів. Він почав ділитися тим життєвим досвідом, якого набув за все своє життя.

Михайло Поплавський у своєму Університеті
Михайло Поплавський у своєму Університеті

Поради, як навчитися володіти собою, Поплавський називає сучасним словом лайфхак. І не дарма, адже велика кількість його підписників та підписниць – це молодь.

Що радить Михайло Поплавський?

На питання: як навчитися володіти собою та ситуацією, сімдесятитрьохрічний чоловік відповідає, що в житті варто розраховувати тільки на себе й ні на кого іншого.

“Не сподівайтеся на чиюсь допомогу. Навчіться справлятися з трундощами самостійно”, – говорить Михайло Поплавський.

Також знаменитий ректор-виконавець наполегливо рекомендує виключити зі свого життя залежність від чужого настрою, із якою ми всі часто не можемо справитися. Поплавський говорить про важливість вирізняти свої та чужі бажання та вміння.

“Поважайте себе! Розраховуйте на власні сили, знання та досвід”, – констатує Михайло Поплавський і так і підписує відео, яке він опублікував у Інстаграмі.

У коментарях шанувальниці та шанувальники підтримали свого кумира й відзначили те, що він говорить не загальні вислови, а конкретно те, що розуміє і сам.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".