Як виглядають перші дружини кумів Юрія Горбунова і Олексія Потапенка: кохали цих жінок до Осадчої і Каменських

Два зіркові куми Олексій Потапенко та Юрій Горбунов не завжди були разом зі своїми нинішніми половинками. Раніше вони мали перших, абсолютно інших половинок

Відомий український шоумен Юрій Горбунов познайомився із своєю першою дружиною в Івано-Франківську. Саме там тоді, коли непопулярний Юрій починав свою акторську діяльність, а його кохана Людмила була танцівницею балету. У жінки теж були почуття до молодого і перспективного хлопця. Однак, не лише різниця у віці заважала їй бути разом (Людмила була на 10 років молодшою за Юрія), а й те що у танцівниці балету був чоловік донька. Проте кохання перемогло і вони одружились.

Сім’я переїхала до столиці, де майбутній популярний ведучий почав будувати свою кар’єру, а Людмила покинула свою справу і зайнялась домогосподарством. Горбунов вдочерив дитину своєї коханої і пара разом прожила аж 20 років.

На жаль, у них не було своїх дітей. І вже в 2017 році стало відомо, що Юрій Горбунов вдруге побрався із українською телеведучою та моделлю Катериною Осадчою. Разом молода сім’я виховує двох синочків: старшого сина Івана та молодшого Данилка.

Бізнеследі Ірина Горова була першою дружиною популярного продюсера Олексія Потапенка. Жінка є таким продюсером та співзасновницею MOЗGI GROUP. Ірина старша на три роки від свого першого чоловіка Потапа.

Саме вона як зазначають посприяла такому успіхові Олексія та допомогла йому стати українською знаменитістю. Разом сім’я прожила 17 років, але згодом вони таємно розлучились.

Як відомо, пара досі підтримує гарні стосунки і навіть на весіллі Насті Каменських і Олексія Потапенка запросили Ірину. Туди вона прийшла не сама, а з своєю новою любов’ю – бізнесменом Євгеном Артюховим.

Схожі статті