Без п’яти хвилин зять. Дочка Олі Полякової показала з Великобританії коханого: схожий на нащадка лордів

Дочка знаменитої української співачки Олі Полякової Марія вразила мережу спільної фотографією зі своїм бойфрендом. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Як відомо, після початку повномасштабної війни в Україні Оля Полякова була змушена евакуювати своїх дочок за кордон. У цей самий час Марія склала вступні іспити до музичного коледжу, а її молодша сестра Аліса потрапила до елітного інтернату.

Поки мама знаходиться то на гастролях, то на різноманітних зйомках дівчата можуть собі дати раду. І хоча співачка дуже сумує за своїми дітьми, нові реалії вносять зміни у життя, і зробити з цим поки що нічого не можна.

Дочка Олі Полякової показала з Великобританії коханого

Втім, є і позитивні сторони. Наприклад мрія вже активно спілкується зі своєю аудиторією без допомоги матері, а також самостійно проживає за кордоном, що дуже непросто навіть для дорослих людей.

Нещодавно дівчина оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька свіжих кадрів, на яких постала зі своїм імовірного бойфрендом. Варто відмітити, що мрія підкорила серце неймовірного красеня, який нагадує денді з минулих сторіч.

Дочка Олі Полякової показала з Великобританії коханого

У дописі до публікації Маша звернула увагу на сильну критику її щасливого життя за кордоном. Дівчина розповіла, що в неї є знайомий, який зараз знаходиться на передовій. Мовляв, він пояснив їй, що хоче бачити, як українці веселяться та щасливо живуть, інакше зникає мотивація боротися.

Варто відмітити, що Марія повернулася до Великобританії зовсім нещодавно, адже разом зі своєю молодшою сестрою тривалий час знаходилася на зимових канікулах в Києві, на рідній дачі, де проживала з сім’єю до війни.

Тоді вперше після початку повномасштабної війни в Україні родина об’єдналася вдома.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.