Екс-дружина Остапчука Горняк одягається у Тіни Кароль: похвалилася кардиганом від поп-діви за 4 тисячі гривень

Колишня дружина знаменитого українського телеведучого Володимира Остапчука Христина Горняк сколихнула мережу, показавшись у кофтинці від Тіни Кароль.

Не так давно знаменита українська співачка Тіна Кароль презентувала нову лінійку одягу з алфавітним принтом ЗСУ, що здалеку нагадує леопардовий малюнок. Випуск одягу, очевидно, став частиною тренду “FreeTheLeopards”.

І хоча у продаж лігійка поступила зовсім нещодавно, як з’ясувалося, зіркові колеги Тіни Кароль, а також блогери вже активно хизуються придбанням в соціальних мережах.

Екс-дружина Володимира Остапчука Христина Горняк одягається у Тіни Кароль

Так, колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram селфі у дзеркалі, на якому постала у рожево-чорному кардигані від Тіни Кароль, вартість якого становить 4 тисячі гривень.

Екс-дружина Володимира Остапчука Христина Горняк одягається у Тіни Кароль

Щоб зробити свій образ більш елегантним юрист підперезалася чорним поясом, а на ноги одягла чорні лосини.

Екс-дружина Володимира Остапчука Христина Горняк одягається у Тіни Кароль

Нагадуємо, що зараз Христина Горняк фактично є колишньою дружиною Володимира Остапчука, хоча про протікання процесу розлучення поки що нічого невідомо. Подружжя досить довго інтригувало мережу імовірним розтаванням, і лише згодом підтвердило, що дійсно прийняло рішення розійтися.

Пара прожила разом трохи більше 2 років, і пережила безліч скандалів, пов’язаних з першим шлюбом Володимира. На відміну від своєї попередниці Олена Войченко, Христина нічого не розповідає про те, що змусило її піти від благовірного, з яким здавалося ще влітку все було добре. Телеведучий тим часом вже знайшов іншу кохану.

Схожі статті