|
01.02.2023 10:05

Улюбленець мільйонів, як Потап, Каменських та Полякова: куди подівся Олег Винник з українського шоу-бізнесу?

Відомий український співак, кумир багатьох "вовчиць" Олег Винник зробив досить тривалу паузу у своїй творчості. Куди ж подівся улюбленець мільйонів? Дізнавайтеся в нашому матеріалі.
Автор: Юлія Ящук

Починаючи з 24 лютого, артист не робив ніяких публічних заяв, дописів, виступів проти війни. Після початку повномасштабного вторгнення, багатьох цікавило питання: “Чому Олега Винника ніде не чути?” Час від часу, ходили чутки про те, що співак не хоче підтримувати Україну, а тому мовчить.

Як виявилося, Олег має серйозні проблеми зі здоров’ям. Українська телеведуча Міла Єремєєва підтвердила цю інформацію. За її словами у Винника вимушена “перерва” у творчості. Також Єремєєва зазначила, що йому зараз точно не до нового українського шоу-бізнесу. Але, попри всі негаразди, він завжди активно допомагає ЗСУ через свій благодійний фонд.

Нагадаємо, що співак родом із Черкаської області. Сольну кар’єру розпочав ще з далекого 2003 року, написавши, свою першу пісню “Аромат моєї мрії”. За роки своєї активності мав багато пісенних грамот та навіть став одним із головних тренерів “Голос країни” у 2021 році. Першим сольним концертом фанати змогли насолодитися 29 травня 2014 року.

Олег Винник на Голос країни

Ведуча подкасту на каналі GLOSTER FM стверджує, що Олег – український артист, який повністю підтримує Україну, чим може у скрутний для неї час. Зараз у нього просто перерва, яка пов’язана зі здоров’ям та іншими труднощами.

Також адвокат Олега Винника теж стверджував, що він засуджує війну росії проти України та не піариться в допомозі, яку надає нашій державі. Ще до 24 лютого співак скасував декілька концертів, причиною тому вже тоді були проблеми зі здоров’ям.