“Не потрібен своїй дружині, своїм дітям”: стало відомо, де ховається Олег Винник після втечі з України

Олега Винника вже давно не бачили, ні його фанати, його колеги. Та мало-помалу публіка дізнається правду про артиста та його поведінку. Де ховається повелитель вовчиць?

Після початку повномасштабної війни в Україні Олег Винник зник з інформаційного простору. Наприкінці лютого він відзняв відеозвернення, в якому просив росіян зупинити володимира путіна, але на цьому діяльність та боротьба артиста проти агресії російської федерації припинилася.

Олег Винник, окрім старшого сина, приховує доньку
Стало відомо, де ховається Олег Винник після втечі з України

І поки колеги Олега дають благочинні концерти, знімають патріотичні кліпи і роблять все можливе, щоб культура також могла вплинути на хід війни, Винника ніде не видно.

Стало відомо, де ховається Олег Винник після втечі з України

Хтось намагається вступатися за чоловіка, хтось вже змирився з тим, що йому буде важко пояснити своїм фанатам, де він був. Нещодавно український виконавець Леньо дав ексклюзивне інтерв’ю Наталії Мосейчук, в якому поділився власними думками стосовно втечі зірки.

Зокрема він заявив, що артисту буде важко влитися в український шоу-бізнес знову, а також поділився думкою щодо того, що Олега Винника не пробачать ні дружина, ні діти.

Тоді ж Леньо розповів, що насправді Олег Вінник знаходиться в Німеччині. Звідки в нього така інформація він не зізнався, але і не міг заявити про свою впевненість щодо того, що Олег Винник дійсно знаходиться саме в Європі.

“Я вам скажу, він зараз не в Україні. Він, швидше за все, в Німеччині. Коли ми переможемо, він просто випаде з човна історії. Може, він і принесе пісню, але ця пісня викликатиме емоцію, яка називається: “Не вірю ! Олеже, не вірю!” – каже артист. – Я не скажу йому: “Де ти був?” просто станеш ніким. Ти будеш не потрібен своїй дружині, своїм дітям. Що ти їм, цим дітям, скажеш?”, – поділився думкою зірка.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.