Соні Плакидюк у сітчастому образі порадили згадати етикет: зірка “ТМПУ” підтверджує статус головної спокусниці країни

Соня Плакидюк подражнила прихильників новим образом. все як завжди елегантно і трохи пікантно.

Українська фотографиня Соня Плакидюк виклала в мережу новий знімок. Під ним зірка “ТМПУ” та “СТМПУ” розповіла про нову фішку сезону. Йшлося про сітчасті рукавички, які були на руках дівчини. Крім того, вона показала стрункі ноги у таких самих колготках. На знімку видно, що Соня Плакидюк поверх такого доволі відвертого образу накинула жовте пальто. При цьому поверх рукавички на пальці у фотографині красувалася масивна каблучка. А через сіточку можна було помітити яскравий червоний манікюр.

Саме на прикрасу звернули увагу деякі підписники. Вони зауважили, що за правилами етикету поверх рукавичок сожна носити виключно браслети.

Зірка “ТМПУ” та “СТМПУ” зазначила, що нехай самі спробують поносити масивні каблучки під рукавичками і, заодно, поділяться з нею досвідом.

Схоже ті, хто лишили такий коментар, незадовго до цього дивилися відео про рукавички від Ольги Фреймут.

Незважаючи на такий різкий випад на адресу Соні Плакидюк, всім іншим прихильникам образ дівчини дуже сподобався. Вони зауважили, що дивляться щоу здебільшого заради образів Соні Плакидюк так само, як колись дивилися Х-фактор заради образів Оксани Марченко.

Підписники зауважили, що таке поєднання сітчастих колготок і рукавичок виглядає елегантно і привабливо. До того ж за Сонею завжди цікаво спостерігати, оскільки ніколи не можна передбачити який образ придумає зірка.

Ефектні образи – фішка зірки “ТМПУ” та “СТМПУ”. У кожному випуску фотографиня придумує щось нове і за нею ніколи не буває нудно спостерігати. саме за це прихильники так її люблять.

Схожі статті