Що означають прізвища Злати Огнєвіч, Насті Каменських і Олега Винника: цікаві факти про походження зірок

Український шоу-бізнес багатий на талановитих, щирих та харизматичних особистостей. Проте мало хто здогадується їх походження та цікаві факти із біографії. Що приховували зі свого життя зірки? Розберемо далі.

Злата Огнєвіч, Олег Винник та Настя Каменських – одні із найвідоміших артистів української сцени. Кожен з них, має свою історію, своє походження, згадки з дитинства про, які майже ніхто не знає.

Злата Огнєвіч

Народилася співачка в місті Мурманськ, потім деякий час Злата із сім’єю жили в Санкт-Петербурзі, а після, коли маленькій Огнєвіч було 5 – в Криму. Цікавим є те, що батьки ніяк не пов’язані з музикою: мама – військовий хірург, а батько – полковник медичної служби.
Справжнє ім’я при народженні – Інна Бардюг. Для багатьох це було новиною, адже не розуміли, чому вибір співачки припав обрати саме цей псевдонім. Як зазначила зірка, Злата означає золото, а Огнєвіч – вогонь, який завжди палає всередині.

Цікаві факти із біографії Злати Огнєвіч
Цікаві факти із біографії Злати Огнєвіч

У 10 років заробила свої перші гроші: зважувала туристів на пляжі. Вступила до Київського інституту музики, а з 2013 року зірка посіла почесне 3 місце на пісенному конкурсі “Євробачення”.

Виступала на пісенному конкурсі “Голос країни”. Своїм голосом Злата заворожила всіх тренерів та розвернула їх крісла. Від подальшої участі в шоу, артистка відмовилася. У 2018 році, разом із Дмитром Жуком вийшли на паркет головного танцювального шоу країни “Танці з зірками”.

Настя Каменських

Українська співачка народилася в місті Київ. Здобула популярність завдяки існуванню гурту “Потап і Настя”.

Мама Насті – Лідія Петрівна, з народження, доньці дала своє прізвище Каменських, бо не вважала прізвище батька – Жмур, милозвучним.

Хрещена мама Насті – співачка, Алла Кудлай, що є Народною артисткою України. В 6 років маленька дівчинка побувала у Франції, а потім в Італії, де вивчила італійську мову. Також співачка 8 років професійно займалася балетом.

Настя Каменських
Факти із біографії Насті Каменських

18 жовтня 2018 року вийшла заміж за Олексія Потапенка, а весілля пари відбулося 23 травня цього ж року. Подейкують, що їх роман почався ще з часів їхньої роботи в гурті, коли Потап був одружений з Іриною Горовою, з якою розлучився у 2016 році.

Олег Винник

Український співак, автор пісень та актор. Народився майбутній артист в Черкаській області, село Вербівка.

На початку свого шляху, був викладачем музики. Фанатки називають Олега Містер щастя, або улюбленець всіх “вовчиць”. Починав свій шлях, як артист місцевої філармонії й виріс до соліста мюзиклів у Європі. Деякий час, Винник виступав під псевдонімом “OLEGG”.

Цікаві факти із біографії Олега Винника
Цікаві факти із біографії Олега Винника

Обожнює старовинні та антикваріатні речі. Час від часу, навіть сам займається реставрацією меблів.

Любить пекти смаколики, проте щороку дотримується всіх християнських постів та традицій.

Довгий час, приховував своє особисте життя, але у 2018 році, односельці Олега розповіли, що співак одружений з Таїсією Сватко – бек-вокалісткою Винника, яка виступає під псевдонімом “Таюне”. Мають спільного сина, який живе та навчається у Німеччині.

Схожі статті

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.

Була схожа на Меріл Стріп, а стала копією Мерилін Монро: Ольга Фреймут вразила змінами у зовнішності

Знаменита українська телеведуча Ольга Фреймут опублікувала нові знімки та вразила мережу своїми змінами у зовнішності. Усі деталі в нашій статті.

Нікіта Добринін відсвяткував день народження з сином й поділився планами на Новий рік: “Нічого грандіозного”

Шоумен Нікіта Добринін розповів про свої плани на зимові свята. Чоловік не хоче відмічати Новий 2024 рік пишно та пафосно. А свій день народження він провів з сином.