Зіркова освіта: де навчаються діти Сергія Притули, Тіни Кароль, Ольги Фреймут та Віталія Кличка

Освіта – це ще з давніх-давен чи не найголовніше для кожної людини. Здавна було так: чим багатша родина, тим кращу освіту здобуває в ній дитина.

Освіта завжди була пріоритетною для людей та цінувалася у інтелегентному суспільстві. Ще здавна вважалося, що в заможних сім’ях діти здобувають знання в найкращих закладах освіти. Так і зараз – знання коштують дорого, особливо за кордоном. Зіркові батьки можуть дозволити оплатити навчання своїм дітям, та чи роблять вони це? Де здобувають освіту діти знаменитостей України – тут чи за кордоном?

Син Сергія Притули

Син знаменитого українського телеведучого, а від початку повномасштабного вторгнення ще й волонтера Сергія Притули здобуває освіту в київському ліцеї. На сайті навчального закладу написано, що одна з найголовніших умов вступу – це середній бал у табелі не нижче вісімки, так само і оцінки з інших предметів не мають бути нижчими за вісім.

Син Сергія Притули
Син Сергія Притули

Син Тіни Кароль

Син української поп-діви Тіни Кароль уже давно навчається в закордонній школі. Веніамін живе в українській родині в Лондоні. Там ходить до школи Repton Preparatory School, навчання в якій коштує близько одного мільйона гривень на рік.

Син Тіни Кароль
Син Тіни Кароль

Діти Ольги Фреймут

Усі діти популярної української телеведучої Ольги Фреймут – вихованці престижної школи в Києві, де рік навчання там коштує від 24 тисяч доларів, а уроки проходять тільки англійською мовою. Школа відкриває двері в університети світового рівня.

Діти Ольги Фреймут
Діти Ольги Фреймут

Діти Віталія Кличка

Діти київського мера Максим та Ліза вже давно здобувають освіту в Німеччині – там вони вчаться в Міжнародній школі Гамбурга. Рік навчання в цьому закладі обходиться батькам у 20 тисяч доларів.

Діти Віталія Кличка
Діти Віталія Кличка

Схожі статті