Катя Осадча без макіяжу показала, в якому вигляді засинає з Горбуновим: непомітні брови і губи-ниточки

Знаменита українська телеведуча здивувала своїх шанувальників тим, як вона виглядає перед самим сном. Юрій Горбунов уже звик, тому вражень особливих не має.

Катерина Осадча – це популярна в Україні та за кордом телеведуча програми про зірок, зокрема. Жінка стала знаменитою своїми гострими запитаннями, сміливими формулюваннями та, звісно ж, оригінальними головними уборами, за якими її може впізнати будь-хто.

Окрім телевізійних проєктів, дружина Юрія Горбунова спільно з телеканалом 1+1 є засновницею проєкту Пошук зниклих, завдяки якому можна знайти людину, з якою ви загубилися під час повномасштабної війни.

Щоденно на сторінках ініціативи з’являються все нові й нові публікації про зниклих людей на різних територіях України. Серед тих, кого шукають, – і діти, і старші люди. А локації – кардинально різні, багато гарячих точок.

Жінка, безперечно, довіряє свою зовнішність не одному й не двом фахівцям, які точно знаються на зачісках, макіяжі, одязі. Та вдома ж Катерина Осадча є такою, яка вона є. Перед своїм чоловіком, популярним телеведучим, актором Юрієм Горбуновим, із якими вони познайомились на роботі, жінка ходить без гриму та стилістів.

Ось нещодавно Катерина Осадча показалася і своїм прихильникам та прихильницям у тому вигляді, у якому вона насправді ходить вдома та ба більше – лягає спати разом із зірковим чоловіком Юрієм Горбуновим.

О
Осадча без макіяжу

Телеведуча показується без мейкапу дуже часто. Вона не соромиться якихось нерівностей чи недосконалостей. Жінка часто ділиться з підписниками деталями свого життя так би мовити без гриму.

Вона часто з’являється у сторіс із ліжка, із дому просто. Так само часто і зі світських заходів, про які мріють шанувальники та шанувальниці.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".