Потап проміняв Каменських на Бузову та вже навіть зробив їй пропозицію: «Нехай усі закриють рот назавжди»

Український артист Потап зробив російській виконавиці Ользі Бузовій несподівану пропозицію. Вона вже погодилася.

Російська виконавиця Ольга Бузова може стати героїнею нового кліпу групи Mozgi, лідером якої є відомий український артист і шоумен Потап.

Про це Потап сам сказав фоловерам в Instagram.

З9-річний артист оприлюднив в соцмережі відеоролик, в якому під час спілкування зі своїми колегами з гурту Mozgi, говорить про майбутній альбом «KYIVSTYLE» і думає про те, хто б міг стати запрошеною зіркою для чергової композиції.

«Я вважаю, що нам треба ще один фіт… Я недавно дивився на неї в «Танцях на льоду», мені дуже сподобалася Ольга Бузова», – сказав Потап.

Він попросив підписників знайти Бузову в Instagram чи іншій соцмережі. Також він сказав, що якщо російська співачка відгукнеться, це буде дуже цікаво. Фоловери так і зробили і затегали Бузову під постом декілька десятків разів.

«Ми зробимо таку бомбяру, що всі закриють рот назавжди, тому що Mozgi відповідають за якість!» – заявив Потап.

Бузова, звичайно, помітила велику кількість сторіс і публікації з проханням записати пісню з виконавцями з України, але не зрозуміла, жартує Потап чи серйозно пропонує її співпрацю.

«Льош, якщо це реально, напиши мені в особисті. Мій телефон, я сподіваюся, у тебе є. А якщо це просто якийсь прикол, досить з мене знущатися», – написала Бузова.

Також Бузова заявила, що в захваті від треків репера і рада буде записати з ним дует.

Так що, цілком ймовірно, що фіту бути, хоча це міг бути й жарт з боку українського виконавця, оскільки на даний момент він ще ніяк не відповів російській артистці.

Цікаво, що Ольгу Бузову, швидше за все, не пустять в Україну. Російська співачка і телеведуча потрапила в базу «Миротворця» за відвідування анексованого Росією Криму.

Схожі статті