З’ясувалося, що у Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина: коли і як стали разом батьками

Знаменитий український боксер Володимир Кличко та телеведуча Оксана Марченко мають набагато більше спільного, ніж глядачі могли б подумати. Але що саме?

Як відомо, Оксана Марченко відрізняється особливою любов’ю до православ’я. Зірка навіть створила два сезони шоу на релігійну тематику. Телеведуча роз’їжджала містами України та відвідувала святі місця, спілкувалася з духовниками, обговорювала віру з зірками.

Саме тому Оксана тривалий час була бажаною кандидаткою на роль хрещеної матері і має дуже заможних похресників.

У Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина

Так, декілька років тому Марченко оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook декілька світлин з Києво-Печерської Лаври, на яких зображена вона, Володимир Кличко, а також крихітка Марія Шуфрич.

З’ясувалося, що у Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина

Завдяки новій по хресниці житт телеведучої та боксера міцно зв’язалися. Адже з тих пір у знаменитостей з’явилася спільна хрещена дочка.

У Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина
З’ясувалося, що у Володимира Кличка і Оксани Марченко є спільна дитина

Для цієї події Оксана обрала неймовірний наряд пастельно- зеленого кольору, а на голову одягла шовкову хустку. Натомість Володимир був одягнений дуже офіційно, і у своїх міцних руках тримав маленьку красуню.

Нагадуємо, за декілька днів до початку повномасштабної війни в Україні Оксана Марченко виїхала за кордон. А через півроку їй вдалося обміняти свого чоловіка. Крім старшого сина Богдана, Катерина зібрала усю сім’ю в російській федерації, адже її молодша дочка Дар’я навчається в Москві.

Володимир Кличко був змушений евакуювати свою маленьку дочку, яка на той момент проживала в Україні з бабусею. Де зараз знаходиться єдина спадкоємиця боксера достовірно невідомо, але він запевнив, що дівчинка у безпеці.

Схожі статті