Разом із чоловіком у США: дружина Влада Ями розповіла, як родина допомагає Україні: “Будемо бігти”

Родина знаменитого танцюриста Влада Ями вже давно проживає у Сполучених Штатах Америки й ніяк не повертається до України, де триває війна.

Влад Яма – знаменитий український танцюрист, суддя популярних талант-проєктів. Сорокарічний чоловік має за плечима неабиякий досвід у творчій кар’єрі. Його впізнають на вулицях, просять автографи – при чому як в Україні, так і за кордоном. До слова, якраз за кордоном Яма перебуває разом із сім’єю вже досить тривалий час – усю повномасштабну війну російської федерації проти Української держави. І судячи з усього, зіркова українська родина на Батьківщину поки що повертатися не збирається. Чоловік усіх шанувальників та шанувальниць запевняв, що покинув Україну законним шляхом. Та попри всі переконання, деякі колеги Влада Ями по сцені таки сумніваються в законності таких дій.

На цей раз дружина танцюриста Лілія розповіла на власній сторінці в соціальній мережі Інстаграм, на що родина танцюриста наважилася для України, будучи у Штатах.

В
Влад Яма та його дружина Лілія

Жінка розповіла, що сім’я прийняла важливе рішення останніми днями. Планують бігти двадцять один кілометр для України.

“Будемо бігти. Напівмарафон (21 км.) 19 лютого, але не просто бігтимемо. За Україну. За перемогу. Деталі трохи згодом”, – розповіла підписникам та підписницям Лілія.

Раніше жінка заступалася за свого чоловіка, якого звинувачують у втечі з України в такий трагічний час, коли сотні інших жінок чекають на чоловіків вдома, коли ж Лілія та Влад разом за кордоном.

“Це особиста справа кожного, у всіх різні історії та причини. Кожен переживає війну по-своєму… Вдячна чоловікові за те, що ми зараз у безпеці”, – якось відповіла жінка Влада Ями, захищаючи його.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".