Вже не впізнати: Аліна Гросу показала теперішній вигляд після скинутих 5-ти кілограмів – занадто худа

Українська співачка Аліна Гросу поділилася новою сторіз в Instagram, де постала в новому обліку – схудла й тепер може конкурувати з будь-якою моделлю. Як зараз себе почуває зірка? Скільки кілограмів втратила в іншій країні? Читайте в нашому матеріалі.

Так, на своїй сторінці в Instagram, Гросу поділилася новим фото, де відверто розповіла підписникам, що краще себе почуває та скільки кілограмів втратила за цей час:

“Окрім того, що підтягнули моє здоров’я, я ще залишила тут 5 з половиною кг”, – поділилася співачка.

На фото видно, що Аліна Гросу дуже схудла. Проте не можна сказати, що виглядати стала гірше. Відкриті ключиці та плечі, коротенька блуза у поєднанні з джинсами – в такому образі постала перед шанувальниками.

Сторіз Аліни Гросу
Сторіз Аліни Гросу

Нагадаємо, що в жовтні 2022 року Аліна Гросу перенесла серйозну операцію. Всіх деталей вона тоді не розкрила, але зазначила, що хірурги проводили її довгих три з половиною години.

Зараз її самопочуття значно покращилося. Вона знаходиться за кордоном, працює над своїм здоров’ям, емоційним станом і за час перебування в іншій країні – як бачимо помітно схудла.

На жаль, неприємних подій в житті дівчини було достатньо, проте, що саме на неї так вплинуло – ми можемо тільки здогадуватися.

Нагадаємо, що війна, яку розв’язала росія проти України позначилася на її стосунках з Романом Полянським. Відкрито зірка не стала нічого коментувати, проте чітко дала зрозуміти, що все скінчено.

Аліна Гросу таємно вийшла заміж
Аліна Гросу та Роман Полянський

Вона зазначила, що не хоче говорити на цю тему й вважає, що це було її помилкою показувати своє особисте життя на публіку.

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.