Де зараз працює переможець “МастерШеф. Битва сезонів” Олександр Цвігун на що витратив мільйон: життя після шоу

Олександр став наймолодшим переможцем "МастерШеф. Битва сезонів" за всю історію шоу. Звісно, що знання у його віці просто вражали, оскільки вони підкріплені ще й досить серйозною практикою.

На шоу Сашко не соромився себе проявляти та брати на себе відповідальність попри те, що він наймолодший серед усіх. Проте він настільки активно рвався у бій, що думку Саші почали враховувати навіть найдосвідченіші суперники. Та зі сторони конкурентів, суддів та глядачів Цвігун мав не аби яку повагу та підтримку. Адже у свої 19 він дійсно професіонал, інакше і не скажеш.

На Битві сезонів було багато гідних претендентів на перемогу та подарунковий мільйон гривень Але юність, жага йти першим та досвід поєднаний зі званнями допомогли отримати приз саме Цвігуну. Тож, тепер він переможець всіх сезонів. Обійшовши найсильніших, на перший погляд, суперників, наприклад, як Олександр Білодід, Пава, Катя Велика та інших, хлопець довів, що вік не грає ролі.

Відомо, що Сашко стажувався, а потім і працював у Польщі, та, звісно, в Україні. Багато хто знав його стиль приготування страв, тому, коли на проєкті судили колишні учасники “МастерШеф”, страви Саші відразу ж впізнавали, не тільки через колір, а ще й через техніки, які більше ніхто не застосовує.

Тож, на шоу Саша виграв мільйон гривень, проте про свої плани хлопець поки що не розповів. Наразі відомо, що Сашко попрощався з тим місцем, де працював UTATI. Про це хлопець розповів на своїй сторінці в instagram.

“Цьому проєкту я присвятив півроку свого життя, із сумом визнаю, що мої старання не були виправдані. Я був радий дарувати вам емоції й годувати вас смачною їжею, але моя справа не може будуватися лише на фідбеку і емоціях гостей. В Утаті я був співзасновником, шеф-кухарем” – написав Сашко.

Також хлопець розповів, що принципи його роботи не зійшлись з тією людиною, з якою він почав цю справу, тому, він пішов. Де наразі працює Олександр, та на що витрачає мільйон невідомо, проте Цвігун пообіцяв незабаром поділитися новинами зі свого життя.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".