Чоловік Насті Каменських Потап мітить на місце героя України: “З наших податків складається бюджет”

Відомий український продюсер та співак Олексій Потапенко з самого початку війни поїхав за кордон, і тривалий час взагалі не виходив на зв'язок. Саме через це , чоловік отримав на свою адресу багато критики від колег та українців.

Потапа завжди вважали трохи самозакоханим, оскільки він завжди може висловити свою думку та відстояти свою позицію, навіть, якщо вона не є правильною. Певно це відображення досвіду продюсера, адже це найчастіше безкомпромісна професія. Тому, А оскільки під час війни люди більш чутливі до всяких конфліктів, вони більш ретельно дивляться на поведінку людини, особливо, на ту, яка є публічною.

Олексій Потапенко

Півроку Олексій взагалі не оповіщав нікого про своє місцеперебування, тому, більша кількість людей просто думала, що він втік від війни. Але крізь 6 місяців Потап повернувся до України та відразу завітав на інтерв’ю до студії “Сніданку з 1+1”. Саме там він і розповів про свою волонтерську діяльність.

Тож, виявляється, що Потапенко разом з командою волонтерів щодня допомагав українцям, переселенцям та військовим. Але не вважав, що це треба оприлюднювати. Тому про геройства Олексія ми всі дізналися лише крізь час. А ще продюсер розповів, що він намагався записатися до Територіальної оборони.

А тепер Олексій знаходиться в Україні й також продовжує працювати на благодійному та волонтерському фронті. Та хоче довести, що він працює і сплачує податки, тому це теж геройство.

“Після перемоги, героями звичайно будуть наші воїни, а після них стануть ті, хто утримають і побудують бізнеси в Україні та створять такі потрібні робочі місця. Ну а зараз ті підприємці, які не здають позицій і кожного дня працюють з державою – справжні патріоти, тому що з наших податків складається бюджет і я не виключення, скоро розповім Вам з чим ми тут займаємось” – написав Потап

Тож, чоловік вже підготовляє собі ґрунт для визнання після закінчення війни. Артист вважає, що сплачуючи податки – він теж буде героєм. Та насправді, в його думці є частка правди, адже працювати під час війни також дуже складно.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".