Натхненниці для українських артистів: кого за своє життя любили Павло Зібров, Олег Винник та Віктор Павлік

Чоловіки українського шоу-бізнесу мають своїх натхненниць, істиних муз, які підштовхують їх до створення справжних шедеврів музики, та чи все це одна жінка-муза?

Український шоу-бізнес багатий на талановитих співаків, які своїми піснями надихають мільйонів шанувальників та шанувальниць. У світі полюбляють говорити: за кожним успішним чоловіком стоїть успішна жінка. Чи правда це? Чи надихають популярних українських виконавців їхні жінки та скільки цих муз мають наші співаки – далі в матеріалі.

Павло Зібров

Павло Зібров
Павло Зібров

Попри те, що більшість поціновувачів творчості Павла Зіброва знають лише про одну жінку співака, те, що в його житті була не тільки Марина, – це не секрет. Першим коханням Зіброва була Юля Пантелят: це дівчинка з музичної школи, яка бачила в маленькому Паші лише друга. У восьмому класі школи Павло закохався вдруге. Це була балерина Світлана, яка теж не відповіла йому взаємністю та ще й полюбила друга восьмикласника, який через кілька років став відомим на всю країну. Тоді Павло дуже страждав, однак час минув, він узявся за навчання. Якось по дорозі до консерваторії Зібров заступився за дівчину, до якої чіплялися, за що отримав кастетом прочухана, але ще й запрошення в гості – на перебинтування пальців, чай та горілку. Проте і тут стосунки не зав’язалися. Першим чимось серйознішим за почуття з боку Павла сталв перший шлюб. Зібров одружився з дівчиною його найкращого друга Тетяною. Незабаром між Павлом та Тетяною зав’язалися стосунки, а через рік вони одружилися. Згодом у них народився син Сергій. Та попри спільну дитину, чоловік постійно був на роботі, жінка цього не витримала та пішла до іншого. Коли Павло перебував у Парижі, він познайомився з Наташею, з якою він гуляв столицею Франції. Другою дружиною та справжнім коханням Павла Зіброва стала та сама героїня пісні Марина. Марина Зіброва працювала радником з питань зовнішньоекономічних відносин при президенті Леонідові Кучмі. На той час у дівчини за плечима вже був один невдалий шлюб, від якого залишився син. Їхні відносини з побаченнями, піснями і залицяннями тривали два роки. Після цього дівчина таки віддала своє серце наполегливому артистові. Разом вони виховують доньку Діану.

Олег Винник

Олег Винник
Олег Винник

Олег Винник раніше постійно заявляв на всі сторони: ніколи не стане розповідати про своє особисте життя, бо хоче, щоб шанувальників та шанувальниць цікавила лише творчість співака – спів та текст пісень.

Та все ж таки від пильних фанатів і фанаток не приховаєш нічого: Виннику приписують шлюб з його бек-вокалісткою Таюне (справжнє ім’я — Таїсія Сватко). Кажуть, пара познайомилася під час навчання в музичному училищі, і зіграла весілля ще в студентські роки. Пізніше подружжя переїхало до Німеччини, де в них народився син.

Віктор Павлік

Віктор Павлік
Віктор Павлік

Знаменитий український співак має досить популярну пісню, у якій він зізнається дівчині в тому, що вона йому подобається так, що він її малює по вікнах. Та кому присвячена пісня – сказати важко, адже Віктор Павлік був одружений аж чотири рази. Першою дружиною співака стала Лідія, із якою він розписався у вісімнадцятирічному віці. Першому синові Павліка вже майже сорок. Друга жінка Віктора – Світлана, із якою він зустрічався ще будучи одруженим. Світлана з Віктором прожили разом вісім років, пара була одружена. У подружжя народилась донька Христина, яка пішла геть не в батька: вона зовсім непублічна. Відомо, що має сина. Аж наприкінці дев’яностих років у Тернополі, у місцевій філармонії Віктор познайомився зі своєю третьою дружиною. Її звати Лариса Созаєва. Вони одружилися, у 2008-му розлучилися, а потім, через чотири роки, знову одружилися. Та попри всі спроби, жити разом вони не змогли. У 2016-му подружжя порвало стосунки. Незважаючи на негаразди, у сімї народився Павло, який, на жаль, помер у 22 роки після довгої боротьби з тяжким недугом. Третя дружина Павліка розповідала, що з його четвертою Павлік почав зустрічатись ще будучи у шлюбі. Четверта кохана – це концертна директорка співака, яка молодша від нього на 28 років. Катерина була прихильницею Павліка. Майбутні чоловік та дружина жили в сусідніх номерах готеля. Віктор та Катерина одружилася три роки тому. 15 червня 2022-го в них народився син Михайло.

Схожі статті

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".

Так як було вже не буде: Тіна Кароль вразила кардинальною зміною стилю – Дан Балан обділив реакцією

Співачка Тіна Кароль останнім часом радує своїх шанувальників величезною кількістю своїх фотографій, на яких з'являється в оригінальних образах.