Як змінювалася Надя Дорофєєва в різні періоди життя: до популярності, під час піку кар’єри та після розлучення

У різні періоди нашого життя ми по-різному виглядаємо, так само все працює і в зірок – вони активно змінюють образи, стилі та навіть сферу діяльності.

Надя Дорофєєва – це одна із найпопулярніших українських співачок сучасності. Жінка зачарувала мільйонів фанатів та фанаток своєю харизмою та талантом, стилем та прагненням до змін.

За останні декілька років у житті співачки відбулося чимало всякого: розпався дует із Позитивом, створення сольної кар’єри, розлучення з чоловіком, зустріч із новим обранцем серця. Усе це неабияк вплинуло і на творчість, і навіть на образ Наді Дорофєєвої.

Із самого дитинства Надя почала цікавилася музикою, вона їздила по різним конкурсах, а у 2004-му перемогла на Чорноморських іграх, після чого почала їздити по всій Великій Британії із об’єднанням молодих талановитих українців.

Коли Надя була підлітком, вона брала участь у гурті М.Ч.С., але гурт з часом розпався. У 2007-му Дорофєєва пробувала побудувати сольну кар’єру, проте нічого не вийшло.

У 2010-му році все змінилося: коли Надя стала частиною гурту Время и Стекло, де співала з Позитивом, про дівчину заговорила вся країна. Через 5 років, із великим хітом пісні 505 до гурту прийшло визнання та популярність.

Проте у 2020 році оголосив про припинення творчої діяльності. Попри таку сумну новину, жінка таки порадувала шанувальниць та шанувальників: почався новий етап. У листопаді  Дорофеєва оголосила про початок своєї сольної історії.

Стиль Наді Дорофєєвої змінювався з різними подіями в її житті. Спершу вона була стриманою та тендітною, навіть попри вогняне руде волосся.

Такою Надя Дорофєєва починала кар'єру
Такою Надя Дорофєєва починала кар’єру

Потім вона ставала все сміливішою та зухвалішою: яскравий макіяж, відвертіше вбрання.

Коли стала популярною пісня 505, Дорофєєва змінила колір волосся та все частіше почала з’являтися на підборах, а ось недавно жінка стала білявкою у мегасучасному одязі.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".