Ксенія Мішина відгуляла розкішне українське весілля та показала неймовірної краси нареченого: не Еллерт

Відома українська акторка Ксенія Мішина є зразковою мамою та професіоналом свого діла. Втім, в особистому житті її спіткали невдачі. Усі деталі в нашій статті.

Ксенія Мішина ніколи не приховувала, що в особистому житті не реалізувалася так, як у творчій кар’єрі. Рідний батько її сина Платона навіть ніколи не цікавився про свою дитину до початку повномасштабної війни, жив зі своїми іншими спадкоємцями, а після 24 лютого зарекомендував себе таким чином, що акторка прийняла рішення і надалі не приймати його у своє життя.

Ксенія Мішина відгуляла розкішне українське весілля

Натомість знаменитість зачаровує своїх шанувальників материнською любов’ю до сина, а також проєктами, в яких бере участь. Окрім того Ксенія Мішина вміє тішитися чужим успіхам на любовному фронті.

Так, два роки тому акторка засвітилася на весіллі в Києві, коли у неї була неймовірна криза у стосунках з Олександром Еллертом. Хоча в мережі вже активно обговорювали розставання молодих людей, на торжеств обидва не подали жодної ознаки негараздів у взаєминах.

Ксенія Мішина відгуляла розкішне українське весілля

Ксенія багато обіймалася з нареченою, і навіть в якийсь момент розплакалася від щастя. Буквально через декілька тижнів стало відомо, що акторка та гуморист прийняли рішення повністю розірвати стосунки.

Нагадуємо, що остання зустріч Ксенії та Олександра відбулася в Буковелі. Там пара через півроку після розставання провела вікенд. Тоді ж поповзли чутки про воз’єднання акторки та гумориста. Натомість ефект вийшов абсолютно протилежний, адже Ксенія попросила своїх підписників більше ніколи не асоціювати її з колишнім обранцем. Натомість комік прийняв рішення емігрувати до Сполучених Штатів Америки і проживає там по сей день.

Схожі статті