“Не роблять вам в житті погоди”: історія шаленого успіху ведучого Миколи Луценка з Миколиної погоди

Микола Луценко, мабуть, чи не найвідоміший телеведучий, який прославився винятково один проєктом - погодою, проте зробив він це раз і назавжди.

Як зацікавити авдиторію? Це запитання постійно ставлять творці різних телепрограм. Адже чим цікавіше та ексклюзивніше медіапродукт , тим більше глядачів дивитиметься його. Із розважальними програмами легше, оскільки їхній формат передбачає драйв та гумор. А от що, наприклад, із прогнозом погоди?

Здавалося б, ну погода й погода. Просто сухі факти, не більше. Втім знайшлась людина, яка отримала прихильність мільйонів людей і щоранку збирала українські сім’ї біля екранів телевізорів. А мова йде про телеведучого Миколу Луценка, який став популярним завдяки програмі “Миколина Погода”, яка раніше виходила на телеканалі ICTV. У чому феномен цього чоловіка і як саме він став частиною ранкової рутини мільйонів українців читайте у нашому матеріалі.

Микола Луценко – український телеведучий та актор. Найбільшої популярності йому принесла його погода. Так-так. Саме Миколиною називала погода на телеканалі ICTV.

Понад тридцять років Микола Луценко вимовляв одну коронну фразу: “Нехай проблеми та незгоди не роблять вам в житті погоди”.

Історія Миколи з Миколиної погоди
Історія Миколи з Миколиної погоди

Чоловік кожного разу на телеекранах у новому вбранні, він приміряє на себе різні образи, а його акторська освіта та неабияка харизма допомагають неодмінно завойовувати увагу всіх і кожного, хто вирішив дізнатися погоду.

Микола Луценко – надзвичайно скромний, на відміну від багатьох та, мабуть, усіх представників шоубізу. У 2017-му телеведучий переніс страшну хворобу – став жертвою гострого порушення мозкового кровообігу, якщо простіше – стався інсульт.

Синоптик мав ризик, що більше не з’явиться на телеекранах, оскільки наслідком інсульту є порушення мовленням, однак він продовжував працювати над собою та артикуляцією.

Довгі місяці практики та лікування дозволили улюбленцю телеглядачів повернутися до роботи та знову радувати своєю коронною фразою прихильників. Проте через інсульт Миколі Луценку довелося відмовитися від ролей у кіно та театрі, хоча до хвороби його запрошували у свої картини навіть іноземні режисери.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".