Оце так зміни – Надя Дорофєєва обійняла дівчинку просто на сцені: з Кацуріним стала не чайлдфрі?

Відома українська співачка Надя Дорофєєва у свої 32 роки все ще не наважилась на народження дитини. Хоча у розумінні суспільства в такому віці люди вже мають бути батьками двічі ато й тричі.

Коли Дорофєєва була заміжня за Володимиром Дантесом, вони відверто казали, що з дітьми не поспішають, оскільки вони молоді, успішні, а діти це все ж таки складно, це обмеження, від яких ти вже не можеш відмовитися. Бо це відповідальність. І для того, щоб заводити дітей, варто розуміти готовий ти до цього кроку, чи не готовий. І якщо є хоч маленькі сумніви, краще почекати з цим питанням.

Надя Дорофєєва

До того ж зараз молоді люди не надто поспішають з цим питанням, бо розуміють всю картинку. По-перше, треба розібратися в собі, варто бути впевненим у своєму шлюбі, мати житло, автомобіль, бо це необхідний комфорт. Хоча багато хто може сказати, що все це неважливо. І попри те, що у Наді та Володі всі комфортні блага були, вони не мали бажання народжувати. Їм хотілося ще деякий час пожити для себе, подорожувати, відвідувати вечірки, розвиватися у творчості, робити нові звершення.

Загалом зіркове подружжя вважає себе чайлдфрі. Тобто вони вирішили, що поки що діти – не для них. Але життя непередбачуване, тому й думки людей можуть змінитися за годину. Тож, після розлучення Володя почав жити з Дашею Кацуріною, яка є мамою двох діточок. І Дантес сам від себе не очікував, що він може кохати малечу настільки сильно.

А ось Надя Дорофєєва здається також вже не зовсім чайлдфрі, оскільки нещодавно в мережі з’явилось фото, де співачка просто на сцені дуже ніжно обійняла маленьку дівчинку. Це дуже здивувало прихильників артистки, адже раніше в неї такого контакту з дітками не було.

Дорофєєва з дитиною

Можливо, це так відображується спільне життя з Мішею Кацуріним, який є батьком вже двічі. І хоча сама Дорофєєва не надто контактує з його дітьми, можливо сам настрій Михайла трохи впливає на свідомість Наді, і вона змінює свою думку стосовно дітей.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".