“Кріпосна”, “Підкидьок”, “Клятва лікаря”: рейтинг кращих серіалів за участі екс-холостячки Ксенії Мішиної

Ксенія Мішина – справжній еталон таланту та сучасної краси. На її рахунку безліч головних ролей в кіно. Розглянемо, які фільми принесли їй популярність та варті вашої уваги.

“Кріпосна”

Після головної ролі в цьому серіалі, акторка Ксенія Мішина досягла справжнього розквіту в кар’єрі. Цинічна, підла, жорстока та вимоглива. Її героїня Лідія Шефер не цінить та не любить людей. Поза очі її називають “багатою купчихою”.

Шанувальники Ксюші знають її зовсім іншою, тому цікаво було спостерігати за таким неймовірним перевтіленням. В сюжеті історичного фільму й українська кріпачка Катерина, яка хоче досягти свободи своїх прав.

Ксенія Мішина у головній ролі в серіалі Кріпосна

“Підкидьок”

Головна героїня Рита Одинцова – одружена жінка. Її чоловік відомий столичний хірург, який весь час в роботі. Заради коханої жінки він не збирається змінюватися. Несподівано у подружжя Рити та Андрія з’являється дівчинка Аля.

Ксенія Мішина у головній ролі в серіалі Підкидьок

З того моменту починається переоцінка спільного життя, яке до цього здавалося таким щасливим. Дитина дала зрозуміти, що красива, ідеалізована картинка сім’ї була тільки в голові. Насправді все не так.

“Клятва лікаря”

Тамара Лаврова – головна героїня серіалу. Вона досвідчений лікар, справжній фахівець своєї справи. Має чоловіка, доньку. Здавалося, що живе щасливим життям, проте дізналася, що її коханий їй зрадив.

Ксенія Мішина у головній ролі в серіалі Клятва лікаря

Олексій пішов до коханки, але залишив за собою тягар проблем. Вплутався в кредит, втік з отриманими грошима. Тому віддавати борг довелося саме колишній дружині Тамарі. Небезпечні пригоди, бандити, проблеми з дочкою та багато інших випробувань чекали на зраджену жінку.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".