Непритомний погляд Лесі Нікітюк збентежив публіку: що сталось з телеведучою

Українська телеведуча збентежила публіку своїм поглядом на опублікованому фото в соціальній мережі.

Українська телеведуча Леся Нікітюк у своєму Instagram опубліковала фото з чаруючим поглядом і неймовірним вбранням. “Не пойму…в мене сьогодні томний погляд чи непритомний” — так підписала фото Леся, чим звеселила публіку.

Леся Нікітюк опублікувала фото
Леся Нікітюк опублікувала фото

Фоловерам її сторінки настільки сподобалась телеведуча, що вони не змогли приховати захвату.

Реакція фоловерів на фото Лесі Нікітюк
Реакція фоловерів на фото Лесі Нікітюк

Напередодні 33-річна телеведуча опублікувала привабливу фотографію у своїй соціальній мережі. На ній вона відображена з патчами під очима і маскою на обличчі. Підписала фото Леся просто — “Morning”.

Леся Нікітюк з патчами і маскою
Леся Нікітюк з патчами і маскою

Фоловери в захваті, адже навіть вранці їх улюблена телеведуча має бездоганний вигляд.

Нагадаємо, що у 2017 році Леся Нікітюк була визнана найуспішнішою телеведучої, отримавши премію “Найуспішніша жінка року”, а в 2018 році стала переможницею в номінації “Ведуча року” за версією Cosmopolitan Awards.

До того ж, у 2012 році Леся Нікітюк стала ведучою відомого тревел-шоу “Орел і Решка”. Її поставили у пару з українським телеведучим Андрієм Бєдняковим. Разом вони відпрацювали два незабутніх сезони.

Леся Нікітюк і Андрій Бєдняков
Леся Нікітюк і Андрій Бєдняков

А на початку 2017 року українська телеведуча повернулась в улюблене для багатьох українців тревел-шоу, але на цей раз у парі з Регіною Тодоренко. Проект називався “Пекло і рай”.

Леся Нікітюк і Регіна Тодоренко
Леся Нікітюк і Регіна Тодоренко

І не дивно, адже їм довелося пережити багато неприємних моментів: кислотні дощі Індонезії, антисанітарію Калькутти і взяти інтерв’ю у злочинця-вбивці в Гондурасі.

Схожі статті