Ольга Юрїївна Полякова — за що ми любимо найепатажнішу українську поп-діву та як їй вдалося завоювати серця мільйонів?

Оля Полякова – яскрава і популярна українська виконавиця, яка збирає стадіони.

Суперблондинка в кокошнику, яка співає в стилі суперпоп. Так іноді називає сама себе Оля Полякова – відома українська співачка, телеведуча і акторка.

В чому ж секрет популярності Олі Полякової, яку слухають і люблять мілйони? В епатажних образах і скандальних висловлюваннях? Чи в неймовірній вроді і популярних піснях, доступних і зрозумілих кожному?

Шлях до популярності

Ольга Полякова народилася 17 січня 1984 року в місті Вінниці в сім’ї, можна сказати, інтелектуалів: батько майбутньої знаменитості був дипломатом, а мама – педіатром. Тато їздив в численні закордонні відрядження, тож в дитинстві Оля навіть пожила деякий час на Кубі.

Цікаво, що в Ольги є хороша музична кар’єра. Дівчина закінчила Вінницьке музичне училище імені Леонтовича з червоним дипломом по класу диригування хору. Амбітна дівчина переїхала з Вінниці в столицю, де закінчила також  Київський національний університет культури по класу естрадного вокалу і Київську національну музичну академію України імені П. І. Чайковського. Голос в Олі теж досить непоганий ­– вона володіє діапазоном в три октави.

Оля Полякова

В молодості довгонога блондинка працювала моделлю – вона навіть уклала контракт з престижним модельним агентством «Медісон».

У квітні 2000 року Оля презентувала свій перший альбом «Приходь до мене», в нього увійшло 11 пісень. Відеокліп «Так не бывает» транслювали навіть на українському телебаченні. Однак великої популярності це суперблондинці не принесло.

Переломний момент в творчості Полякової настав після того, як вона поїхала робити кар’єру в Москву. Кажуть, велику роль в цьому зіграв чоловік співачки, бізнесмен Вадим, який познайомив Олю з потрібними людьми і став її продюсером.

У 2008 році білява красуня вривається у вітчизняний шоу-бізнес з хітами «Суперблондинка» і «Милий хлопчик» і знову з’являється в Києві.

Справжню популярність Поляковій принесли хіти «Шльопки», «Люлі», «Брошенный котеня», «З Новим роком!», «Первое лето без него»,  «О Боже, как больно!», «Номер Один», «Колишній», “Королева ночи”.

Співачка відзначилася і на телебаченні: як учасниця і ведуча популярних шоу. Багатогранна блондинка знімалася і в кіно: в серіалі «Кумові байки», фільмі «Свінгери» і низьці інших фільмів.

Яскраві образи Суперблондинки

Концерти Олі Полякової – це завжди яскраве шоу. Оля випромінює сильну енергетику, а також дивує і шокує своїми неймовірними нарядами. Цікаво, що фірмовий кокошник – це ідея самої Олі, деякі з цих виробів важать до 17 кілограмів. У створенні кокошників використовуються стрази, пір’я, кристали, квіти і дизайнерські елементи. Полюбляє Оля і цікавий одяг, все блискуче, відверте і розкішне. На одному концерті Королева Ночі може міняти близько десятка образів.

Особисте життя Олі Полякової

Епатажна і розкута на сцені, Полякова нудна в особистому житті. Ніяких драм і скандальних історій, ось уже 16 років вона заміжня за бізнесменом Вадимом. З майбутнім коханим Оля познайомилася під час свого виступу, який вона давала на дні народження Вадима. ЗМІ пишуть, що чоловік набагато старший за Олю. Суперблондинка є мамою двох дочок: 15-річної Марії, і 9-річної Аліси.

Оля Полякова з чоловіком

Любов до себе

Артистка відповідально ставиться до свого тіла і здоров’ю. Попри щільний концертний графік, Оля займається спортом, любить сама готувати і займається садівництвом і городництвом, про що навіть веде блог на Ютубі.

Співачка вважає, що не варто боятися бути незрозумілою або смішною. Судячи з висловлювань і вчинків Полякової, не боїться вона бути і скандальною і епатажною. Суперблондинка навіть за останній час відзначилася в кількох гучних скандалах, одного разу в жовтні, виступаючи в Харкові перед натовпом без відповідних засобів захисту від коронавірусу. Іншого разу зовсім нещодавно, полетівши в Дубай і виступивши там на одній сцені з одіозними російськими артистами.

Оля Полякова з дітьми

Полякова є засновницею і головою «Партії білявок» з 2019 року. Проте політичну кар’єру її поки що не вдалося зробити.

Схожі статті