Осадча не покидала немовля навіть на зйомках, а Кароль відправила сина світ за очі: такі різні зіркові мами

Не дивлячись на шалені графіки, приголомшливу завантаженість та відсутність часу на себе, зірки все ж таки встигають будувати сім'ї і навіть ставати мамами.

Катя Осадча

Катерина Осадча розповіла, що проєкту Пошук зниклих вже рік
ТОП-7 зіркових мам, на яких рівняються фанати

Знаменита українська телеведуча Катерина Осадча народила свого первістка, будучи дуже молодою та нікому невідомою жінкою. Свою кар’єру вона будувала з сином на руках, а після появи у її житті третього малюка здивувала вмінням поєднувати зйомки та натуральне годування, адже маленький Данило Горбунов регулярно з’являвся на знімальному майданчику.

Тіна Кароль

Тіна Кароль
ТОП-7 зіркових мам, на яких рівняються фанати

Материнство української поп-діви було дуже непростим, адже чоловік, який мав допомагати їй у вихованні спільного спадкоємця помер. Після смерті Євгена Тіна зверталася за допомогою до нянь, адже не могла брати дитину з собою у концертні тури. Пізніше хлопчик рушив у школу-інтернат у Великобританії, де отримує елітну освіту. Зараз між сином та мамою неймовірно ніжні стосунки.

Ксенія Мішина

Мішина розповіла цікаву історію з життя свого сина
ТОП-7 зіркових мам, на яких рівняються фанати

Ксенія Мішина є матір’ю-одиначкою, яка надзвичайно добре справляється зі своїми обов’язками. Свого сина вона привчає до шанобливого ставлення до жінок, до здорового харчування, до фізичних навантажень, тощо. Платон розвивається всесторонньо і являється повноправним членом родини.

Камалія

Камалія показала, як зараз виглядають її дочки-двійнята
ТОП-7 зіркових мам, на яких рівняються фанати

Найбагатша співачка України довго мріяла стати матір’ю, і змогла реалізувати це бажання лише через 10 років. Зараз її двійнята Арабелла та Мірабелла— прекрасні дівчата, які за ініціативою матері займаюся гімнастикою, конним спортом, тощо.

Джамала

ТОП-7 зіркових мам, на яких рівняються фанати

Джамала не так давно народила двох синів від бізнесмена та правозахисника Сеїт-Бекіра Сулейманова. Співачка обожнює своїх хлопчиків, і нещодавно було вимушена пережити піврічну розлуку з ними через війну.

Неля Шовкопляс

Вагітна Неля Шовкопляс показала круглий живіт
ТОП-7 зіркових мам, на яких рівняються фанати

Неля Шовкопляс виховує двох хлопчиків-близнят від чоловіка Олександра. Діти надзвичайно активні, і конистуються любовʼю у публіки.

Оля Полякова

Оля Полякова показала, як Аліса вишиває
ТОП-7 зіркових мам, на яких рівняються фанати

Оля Полякова відрізняється від інших мам тим, що дозволяє своїм дівчатам розвиватися у будь-яких напрямках і таким чином, як вони самі того захочуть. Марія та Аліса відрізняються незалежністю у думках та поведінці.

Лілія Ребрик

Лілія Ребрик святкує день народження
Які бувають мами-зірки

Лілії Ребрик вдалося зробити зі своєї старшої дочки Діани справжню зірку, адже красуня вже регулярно з’являється на екранах.

Схожі статті