Донька ревізора Ольги Фреймут Злата Мітчелл виглядає, як статна жінка – галантний костюм та рум’яні щічки

Донька зірки етикету та прикладного ревізора Ольги Фреймут Злата здивувала публіку своїм зовнішнім виглядом, адже на свої 17 років вона аж ніяк не виглядає.

Молодь сучасності дивує звичайне людство своїми зухвалими витівками й мова зараз не про стрімке дорослішання, а різні смакові вподобання в одязі та навіть хобі. Донька зіркової матусі, яку остерігаються ресторатори та готельєри – Злата нерідко натикалася на хейт з боку підписників за свої витівки без нагляду мами.

Ольга Фреймут і Злата Мітчелл
Злата Мітчелл та Ольга Фреймут

Цього разу дівчина показала свою світлину в повний зріст, де підписники змогли роздивитися, яких змін у зовнішності зазнала 17-річна Злата Мітчелл. На фото видніється, що підліткова дівчина стала зовсім дорослою і можна стверджувати, що не виглядає на свій вік. Постала в чорному шкіряному костюмі, з білою мінісумочкою та красивими квітами в руках. Впадає в око яскравий макіяж, з рум’яними щічками, на які схоже, що зробила найбільший акцент.

Донька ревізора Ольги Фреймут Злата Мітчелл виглядає, як статна жінка – галантний костюм та рум’яні щічки

Високий зріст, вдалі форми, про які мріють багато дорослих дівчат та зовнішність, яка запам’ятовується – все це подарувала матір-природа нашій героїні матеріалу. Підписники неодноразово дивувалися, як в прикладної матусі, яка живе етикетом може бути така розкута донька без комплексів та страху публічного осуду. Сама Фреймут ніколи не стримувала дитину в поривах її самореалізації. Ба більше, завжди підтримувала дівчинку в будь-яких починаннях та захопленнях.

Нагадаємо, що батьком Злати є корінний британець – Ніл Мітчелл, з яким Ольга познайомилася, навчаючись у Лондоні. Спочатку чоловік був вихованим, галантним й вишукано завойовував серце Фреймут. Проте, коли пара почала жити разом, будувати сім’ю – від тих аристократичних манер не залишилося й натяку.

Схожі статті