Наталія Могилевська похизувалася довгою білою сукнею й натякнула коханому – щаслива і готова до весілля

Співачка Наталія Могилевська не приховує, що нині перебуває у нових стосунках з початку повномасштабної війни, проте про весілля та поповнення в родині мова наразі не йде.

Добре серце та вміння контактувати з дітьми – допомогли б Наталії Могилевській стати прекрасною матусею для своїх власних нащадків. Прихильники давно обговорюють, що співачка вагітна через округлий живіт, який виднівся в обтислих сукнях. Сама артистка спростувала чутки й заявила, що набрала зайвих кілограмів й при надії не знаходиться.

Розсекретила, що після початку повномасштабної війни живе з новим чоловіком, але ім’я та рід діяльності цього незнайомця пресі не повідомила. Зізналася, що знайома з ним цілих 20 років. Цікаво Могилевська прокоментувала, чому досі незаміжня, мовляв, це був свідомий вибір донині залишатися холостячкою, адже пообіцяла собі не вступати у відносини поки не стане хорошою дружиною.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська похизувалася довгою білою сукнею й натякнула коханому, що готова до весілля

Розповіла, що хлопець побував з нею в небезпечних зонах, куди її команда боялася їхати, додала, що він божевільний – такий, як вона сама й тоді вони допомагали евакуйовувати людей та дітей. Після того відповідального завдання й зав’язалися романтичні стосунки між парою.

У своєму Instagram зірка показалася в новій вишуканій білосніжній сукні до підлоги, з неймовірною вишитою накидкою колосків, як символізація нашої української нації. На сцені жінка промовила чуттєві слова присвячені Україні та акапельно проспівала свій хіт чистим голосом після сильної промови.

“Кажуть, що найжахливіші моменти нашого життя, інколи перетворюються на найкрасивіші. Я щаслива знати, що ми – українці на це здатні!”, – написала Могилевська.

Схожі статті